Världens bästa överraskning

Nu har jag blivit firad som aldrig förr. För vet ni? Jag fick en överraskning. Och den var världsbäst!

Eftersom min pojke jobbade en del i torsdags när jag egentligen fyllde år, skulle vi hitta på något speciellt efter mitt jobb på fredagskvällen också. En överraskning. Jag fick inte veta någonting. Bara att jag skulle ha på mig någonting fint och att han skulle möta upp mig efter jobbet.

Jag bytte om i trappuppgången när jag hade slutat, gick ut genom porten och ringde upp honom. Han var lite sen, hade haft otur med métron och sådär. Så jag gick till hållplasen och väntade på honom. När fyra métrotåg hade passerat, syntes han fortfarande inte till. Men så plötsligt stod han bakom mig. Och jag kunde inte riktigt förstå för jag hade ju haft örnkoll på vilka som klivit ur vagnarna. Men kanske hade han tagit métron från andra hållet. Även om det verkade väldigt ologiskt.

"Jag har varit och förberett lite" sade han. "Vi ska ner mot vattnet". Vi började gå nedför gatan som jag jobbar på. Han tyckte att vi skulle gå över på andra sidan för att titta på huset som jag jobbar i. Jag förklarade att vi inte behövde göra det än, att det räckte om vi gick över lite senare. Men ganska snart såg han ändå till att vi korsade gatan. Så gick vi några meter till. Och sedan stannade han och pekade åt ett håll som jag skulle titta åt. Och där stod en bil. Med mamma och pappa! De har flugit ned samma dag och ordnat en hyrbil.

För nu skulle vi iväg. Till Deauville. Min favoritflats på jorden. Pojken hade redan packat min väska och det var bara att ge sig av på direkten.

Och var vi skulle bo? På Hôtel Normandy Barrière, som är så flott att jag saknar liknelser. Det är granne till både casinot och havet och ser ut som ett riktigt sagoslott. Och det har inte en, två, tre eller fyra stjärnor. Det har fem.


Det finns så mycket att visa er. Så jag tar och delar upp hela vistelsen i några olika blogginlägg. Helt fantastiskt har det i alla fall varit. Helt fantastiskt.This week-end has been so great! My parents showed up on friday evening. Together with my boyfriend they had planned a trip for all of us to my favourite place on earth: Deauville. And we stayed at a five star hotel for two nights. I didn't have a clue about this. All of a sudden, they were just there. And my boyfriend had even packed my bag so we could leave Paris immediately!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh vad fint! Ser fram emot att läsa om vistelsen :)

2010-03-28 @ 20:21:01
URL: http://hereisthehouse.wordpress.com
Postat av: Hanna

W-o-w. Vilka omtänksamma fina människor du har omkring dig! Jag ser fram emot att läsa alltalltallt.

2010-03-28 @ 22:37:23
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Zizzi

Vilken underbar överraskning!

2010-03-29 @ 11:41:03
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com
Postat av: Rebecka

nej så fint!

2010-03-29 @ 23:06:55
URL: http://stormsvala.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0