Voilà!

 


Så här blev vår rutin till slut!

Första gången någonsin som alla bygg och pyramider stod! Det finns saker som jag hade kunnat göra bättre (som skruven ned från ett utav byggen och jag hade kunnat vänta en millisekund till innan jag gjorde min stillastående flickis) men jag är ändå så otroligt nöjd! Heja CSX!


Jag är flickan som är först med att köra tumbling ned till det vänstra hörnet förresten. Om ni undrar.Och här har vi en video till. En där man hör musiken bättre. Jag kör tumbling rätt mot kameran.Så här såg tävlingen ut från deltagarläktaren.Och titta vilken fin medalj! Liten och guldig. Fast mest kopparfärgad. Jag är väldigt förtjust i den.
Our routine at the competition, a gif of the audience and some other team. And my cute gold medal.

En oförglömlig helg

Nu är jag hemma från den långa cheerleadinghelgen som var alldeles för kort. Och vet ni. Drt gick riktigt bra. Vi vann! Första plats i nivå 4. Och det var bara ett lag i nivån över. Så nu är jag minsann näst bäst i hela Frankrike! Laget i nivå 5 (Frankrike-mästarna) fick dessutom lov att åka till Worlds i Florida 2011 men eftersom de redan hade varit där och tyckte att det var slitsamt, gav de bort sitt pris till oss! Så vi är även Frankrikerepresentanter i USA nästa år! Förstår ni hur trist det är att lämna Paris!?Lynda och Anne-Celine.


Busschauffören var över en timma sen. Ganska typiskt franskt. Vi kom fram till vandrarhemmet klockan två och hann sova i lite mer än fyra timmar. , mina vänner, förbereder man sig inför en tävling.Lyon by night från ett bussfönster.

 
 
Diverse bilder från vandrarhemmets uteplats där vi åt frukost första dagen.


En liten panoramabild.


Den här helgen har varit fullspäckad med känslor. Jag hade världens psykbryt hela tävlingsförmiddagen. Libertyn ville bara inte fungera och jag grubblade och grät mest hela tiden. Men så övade vi lite till. Och till slut fick vi till två kanonbra libertys på raken och oron släppte. Och när vi sedan tävlade kändes det helt overkligt. Precis efter dansen, på väg till den första pyramiden, kunde jag knappt förstå att vi faktiskt befann oss mitt i det ögonblick som vi alla hade väntat på. Det som vi kämpat för.

Och ännu märkligare var att vi lyckades med alltihop. Rutinen på tävlingen är fakiskt den allra första då allt har fungerat. Allt! Och vi var helt överlyckliga. Hoppade runt och kramades och grät och skrek och hade sådana där stora leenden som liksom inte gick att få bort.

Aminata, jag och Anne-CelineJag oh Emmy. Hon är lite halvamerikan så vi pratar engelska.


Naima, Anne-Celine och vår cap'n KarellVi och ett lag vid namn Sparkles.


På prisutdelningen höll vi varandras händer hårt, hårt. När vi visste att vi antingen var etta elle tvåa höll vi på att gå sönder. Och när andra platsen gick till ett annat lag skrek vi och kramades och grät igen! Hur osportsligt det än var. Det gick inte att låta bli.

Ett finskt lag var också på plats. De var grymt duktiga och jag hittade en findlandssvenska att prata lite med. Så här såg vi ut tillsammans, CSX och FTC.På söndagen var det dags för cheer camp. Tränare (tillika några utav gårdagens domare) från Canada, Storbritannien och U.S. - California var där och hjälpte oss. Grymt inspirerande! Men ännu en gång alldeles för kort. Fyra timmar är inte tillräckligt!Sedan åkte vi hem. Jag åt mini-oreos, tittade på Batman och bläddrade i modemagasin. Och försökte prata franska såklart. Strax före elva på kvällen kom vi fram till Paris. Överlyckliga, trötta och grymt motiverade.

    
The week-end's been so great! We won our category which means that our team's now the second best in France! And the team who won the possibility to go to Worlds in Florida next year had aldready been there so they gave their prize to us! It feels so sad to return to Sweden. I really like this team!

Cheer-helg!

Hej hej. Ikväll reser jag till Lyon med CSX. Imorgon är det tävling. Och på söndag är det cheer camp. Gårdagens miniträning resulterade mest i en rejäl osäkerhet inför libertyn. Som inte ville fungera alls. Alla kläder som snart ska packas ned är nytvättade och har ganska exakt två timmar på sig att torka. Om en stund kommer nervositeten att smyga sig på. Vilken helg det kommer att bli. Fantastisk eller katastrofal. Vi hoppas på det första tycker jag. Jag tror faktiskt det. Måtte jag bara ställa libertyn...Cheer week-end! Competition and camp. My liberty stunt didn't work at all yesterday. I'm nervous about it.


Svar

Nu har jag svarat på era frågor. Tack.

Går du på noe fransk-kurs?
Nej, inte nu. Men jag har läst franska i skolan; från halva sexan till och med andra året på gymnasiet.

Er du au-pair i Paris?
Nej, jag är inte au-pair men jag jag jobbar i en familj. Fast bara åtta timmar i veckan. Jag är där för att leka och prata svenska med de tre barnen i familjen. Och kunna passa dem om det behövs (vilket händer rätt ofta).

Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
Min Whyred-kjol. Jag kan inte tänka mig ett mer perfekt plagg. Materialet, vecken, linningen, silhuetten, längden, färgen: Allt är så vackert det kan bli.

Vad är det bästa du gjort i hela ditt liv?
Gymnastiken är det bästa jag har gjort. För det finns ingenting annat som har gett mig så många vänner och roliga upplevelser under så lång tid. Gymnastiken ger mig fortfarande allt det där. Att bli tillsammans med min pojke hör även det till det bästa jag har gjort.

Vilken är din bästa film, bok och låt?
Two Days in Paris, den här (jag läser annat med, bara så att ni vet. Men Fashionista handlar om väldigt trevliga saker så den förtjänar sin plats här) och något som låter lite så här.

Skall du på någon festival i sommar eller är du kanske inte så förtjust i det?
Jag har varit på en festival i hela mitt liv. Det var sommaren efter nian och min komis Mimmi och jag åkte till Hultsfred tillsammans med våra mammor. Fast den där festivalvistelsen räknas kanske bara lite halvt, för vi hyrde en liten stuga i Vimmerby istället för att sova i tält på campingen. Jag känner mig inte så bekväm på festivaler tyvärr. Snarare lite illa till mods. Men det var kul ändå.(jag på Hultsfred, sommaren 2006)


Om du skulle skriva en bok, vad skulle den heta och vad skulle den handla om i så fall?
Någonting med orden samlade texter i titeln. För jag har nog inte tålamodet att skriva en hel bok. Den skulle antagligen handla om kärlek. Jag skulle mycket hellre göra film än skriva böcker. En kortfilm om en pojke och en flicka som blir kära i varandra på metron och sedan tappar bort varandra men till slut hittar varandra i rulltrappan, hinner pussas lite och sedan byter nummer precis innan de skiljs åt. Eller en TV-serie om ett cheerleadinglag. Precis så där amerikanskt som serier i high school-miljö ska vara.

Hur känns det att flytta tillbaka?
Inte bra alls. Jag vill inte lämna den här staden, det här klimatet, den här långa semestern. Det känns tungt att först sommarjobba och sedan sätta igång med ordentliga studier igen.

Vart vill du bo när du blir stor?
I Göteborg tror jag. Eller i någon riktigt stor stad var som helst i världen. Jag måste bo i en stad i alla fall. Kombinationen lägenhet-sommarstuga är dessutom perfekt. Och så vill jag ha ett sommarhus i Deauville.

Vad vill du bli?
Allra helst vill jag bli modedesigner, sedan modeskribent och därefter produktutvecklare. Jag satsar på det tredje. Jag skulle vilja jobba på ett företag som det här, alltså som en reklambyrå fast istället för kampanjer, är det nya produkter som ska tas fram. Det verkar roligt och varierande tycker jag.

Hur länge planerade ni Parisresan innan?
Vi planerade faktiskt nästan ingenting. Idéen om att åka till Paris efter studenten väcktes väl någon gång på hösten året innan. Vi kollade upp om vi kunde få hyra lägenheten (min pojkväns mamma var snäll och mailade till sina vänner som äger den), fick ett ja som ändrades till ett kanske i samband med finanskrisen och sedan blev ett slutgiltigt ja på min födelsedag. Pojken min tog kontakt med schackklubben (som han jobbar för) redan i Sverige och fick mer eller mindre jobbet då. Jag sökte också Parisjobb i Sverige men det blev istället ett som jag hittade i en pärm på Svenska kyrkan i Paris (de har bra jobbpärmar där).

Vilken är din absoluta favoritfärg?
Blå: Ljusblå, marinblå, petroleumblå, duvblå. Blått är fint i de flesta nyanser.

Vilken är din absoluta favoritmaträtt?
Hummer Thermidor - min familjs klassiska nyårsrätt. Och de här två.

Vilken är din absoluta favoritdesigner?
Mig själv kanske. Och jag vet att det låter oerhört egotrippat. Men när det gäller kläder är jag väldigt säker på min egen smak. Det är en av få saker i världen som ingen annan behöver säga att jag är bra på för att jag verkligen ska tro på det. Och så tycker jag om andra, lika lekfulla men betydligt mer framgångsrika designers. Som Luellas Luella Bartley och Vivettas Vivì Ponti.

Vilken är din absoluta favoritblogg?
Det här är svårt. Men jag säger nog Julias blogg. Inte bara för att hon visar så mycket inspirerande bilder utan kanske till och med mer för att hon verkar vara en väldigt fin person.

När det gäller kläder, vilken är din favoritårstid?
Våren tror jag. Fast klädmässigt är alla årstider himla bra.

Skulle du vilja flytta till Paris igen om du hade möjlighet?
Ja, kanske. Den här tiden har varit helt fantastisk. Men det beror även på att det knappt har funnits några måsten. Det finns mycket som skulle kännas lite för tufft med att faktiskt leva här på obestämd tid. Som att prata franska på jobbet innan man har vant sig och känner att det fungerar. Men Paris är och förblir en underbar stad. Så varför inte?

Ungefär hur länge har du haft den fina stilen som du har nu?
Tack! Jag har nog klätt mig så här i några år nu. Flickigt och sött och så docklikt som möjligt. Men så har det inte alltid varit. I ena stunden skulle allt vara gulligt, sedan skulle jag se tuff ut, eller så var jag inspirerad av popmode och japanska subkulturer. Eller 60-tal. Och nu är det som det är.


    


Vilken är din favoritpaj?
Något med spenat skulle jag tro. Eller kanske broccoli. Helst ingen bärpaj i alla fall. Det är gott men friska saker ska inte kombineras med fetare saker. Och det är lite jobbigt att behöva peta bort smulpajen från bären och sedan äta dem var för sig. Jag vill att det ska vara antingen eller: Chokladglass med kolasås och browniebitar och nötter. Eller frukt och bär och sorbet.

Vilka är dina fem favorit bloggar?
Julia, Vintageportalen, Nio till fem och så tycker jag om att då och då kika på bloggarna på Radarzine. För de verkar leva i en egen liten värld där borta. Och så vill jag tala lite gott om Felicia. Hon är oerhört söt.Questions and answers. Translate it all here.

Så här bra vill jag må hela tiden!

Vet ni? Jag mår så himla bra idag. Det är supervarmt ute och utanför klipps gräset så det till och med låter sommar. Det luktar utomlands. Ni anar inte hur mycket utomlands det luktar! Och det kändes campingsemester i hela kroppen imorse när jag vaknade. Inte för att jag hade ont i ryggen eller så. Nej, för att den där kvava, varma luften som annars bara finns i tältet på morgonen, hade letat sig in i hela lägenheten. Och det var underbart. Dessutom har min hjärna fyllts med inspiration och tusen idéer och jag tror minsann att jag ska dra igång ett stort projekt. Jag vill aldrig åka härifrån.


Today I'm just so happy. I've got loads of ideas and it's as much summer as it can be. I think I'll stay here forever.

En varm måndag

Idag har det varit hur varmt som helst i Paris. För varmt. 30 grader så där. Jag invigde mina höga shorts som fick sällskap av det korta, prickiga linnet. Ni får se det hela som en enformig men söt liten "musikdiggardans".Pojken och jag träffade Isa på en utav gräsmattorna mellan Louvren och Tuillerierna. Vi spelade Yatsy tusen gånger om, åt upp Isas choco chip-kakor och Zaks och mina hemgjorda mackor.Så här såg vänster halva av min pojkvän ut idag. Han är himla fin.När vi kom hem runt niotiden var det fortfarande ungefär hur varmt som helst. Inte 30 grader. Men kanske 22 så där. Då satte jag mig här, på en stol på vår lilla balkong.Jag sitter där fortfarande. Det har blivit lite mörkt nu. Men det är fortfarande varmt.Today the weather's been almost too warm. But great anyway! Really, really great. I'm still outdoors.

En väldigt fin lördag!

Fin lördag! Pojken, Isa och jag hade egentligen tänkt sitta i en park hela dagen men det var först framåt kvällen som vi slog oss ned i skuggan på en gräsmatta i Jardin des Plantes. Vi åt Calippo och pratade om en massa saker.

Efter ett tag, var det dags att äta indiskt. Andra gången sedan Isa kom hit. Vi älskar indiskt. Jag vågade beställa in en efterrätt som jag aldrig tidigare hade smakat. Kulfi. Med pistache. Aldrig mer.

Vi satt länge, länge på restaurangen. Åt gott, skrattade mycket och var de sista gästerna att lämna. På vägen hem var det fullt av liv. Och det luktade utomlands. Jag kommer att sakna Paris hur mycket som helst.Pictures from a very very nice saturday!


Glass och trappuppgångar

Hej hej. Vår vän Isa är i staden. Så här såg det ut igår när hon gick på en casting. Jag väntade i trappuppgången.


 


Jag fick följa med henne till en annan casting också. En där det stod hur många modeller som helst i kön. Vi kan väl säga att jag inte smälte in så värst bra. Men det var kul i alla fall. Roligt att kunna snegla lite när de fotades. För något glasögonmärke tror jag.

I övrigt har vi ätit glass på trappan vid Opéra. Och gått på restauranger. Fint!Our friend Isa is in Paris. Fun!

Frågestund!

Nu har vi frågestund tycker jag! Så fråga på, Och svara gärna själva på era funderingar. För det är fint att läsa om er med.Ask me something!


Cheer gif

Söndagens cheerleadingträning var ungefär hur bra som helst! Vi övade på allting förutom gymnastiken (och två hopp), vilket var helt perfekt för mig och min byggrupp. För det mesta har gått bra för oss. Allt förutom libertyn. Det där bygget på ett ben, högt upp i luften. Nu fick vi äntligen tid att jobba ordentligt med det. Och vet ni? Det gick faktiskt riktigt bra.

En person i byggruppen saknades och ersattes utav vår tränare vilket såklart gjorde det hela lite mer stabilt. Men ändå! Vi kommer att fixa det här. Nu vet vi ju att bygget har fungerat. Varför skulle det inte göra det igen?Ni anar inte hur kul det är att bli uppslängd i luften så där. Fast här i Paris har det inte blivit av en enda gång. Men det gör inte så mycket. Att dansa är också väldigt kul!


Sunday's cheer prectice. I love it!

Dagens outfit

Idag har jag känt mig väldigt fin. Så här gick jag klädd.Bolero - By Malene Birger
Kjol - Whyred
Älsklingsväska - The Cambridge Satchel Company


Det här är några utav mina dyraste plagg förresten. Men jag ser dem som investeringar. För jag mår så otroligt bra i dem. Boleron, som jag tog med mig från världens sötaste butik i London, är kortare fram än bak och har blanka, falska ficklock. Och manschetterna är lika blanka dem. Fast mindre falska. Kjolen är århundradets mest perfekta, färgen är helt fantastisk: Den ska vara svart, men egentligen är den mörkt, mörkt blålila. Och så min favoritväska. Sötare väska finns inte!

Har ni något favoritplagg? Berätta!

Uppdatering:
Ni är några stycken som tycker mycket om min väska. Och så är ni några som har lite frågor om den. Så här kommer svaren!

Var kommer den ifrån!?
Härifrån!

Är väskan väldigt tung?
Nej. Det är en väldigt gedigen väska: Skinnet är hårt och sömmarna ordentliga. Men tung är den inte.

Vilken storlek har väskan?
14". Helt perfekt. Böcker och A4-papper ryms och antagligen skulle även min netbook få plats. Den är rymlig utan att ge den där "väskan och jag-känslan" (när väskan är så stor att man själv kommer på andra plats). Tydligen är 15-tummaren enorm (i alla fall om man läser
här).What I wore today (I felt really cute).

Cropped cardigan - By Malene Birger
Skirt - Whyred
Fave bag - The Cambridge Satchel Company

Personal shopper

Idag, kära vänner, är en stor dag. Idag ska jag få uppleva alla flickors dröm. Kanske inte riktigt. Men nästan. Idag ska nämligen min pojke och jag köpa kläder till honom. Jag hoppas så att vi hittar något fint.

Vad ska ni hitta på?


Today it's time for my boyfriend to buy some new clothes. I'm really looking forward to help him find the perfect pieces.

Good hairday

Idag har jag klippt min lugg. Jag blev nöjd. Dessutom ville även resten av håret se fint ut. Sådana dagar borde man spara i en liten ask.Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad som är finast: Rufsigt eller välfriserat à la fin flicka från förr. Okontrollerad volym åt alla håll eller inåtlockade toppar med ett hårspänne på ena sidan. Såhär eller såhär. Båda är nog bäst tror jag. Vad tycker ni?I cut my fringe today. And the rest of my hair looked nice too. Messed up. Better hold on to those rare days.


Några plagg som jag trånar efter

Blommiga, korta, korta klänningar. Det här är den finaste jag har hittat hittills. Från Iska.En nätt topp i "bustierstuk" att bära till höga byxor och vida kjolar. Den här från LNA är helt bedrånde tycker jag. Men antagligen lite för kort för att jag skulle använda den flitigt. (Flickans frisyr skulle jag inte heller tacka nej till).Gorgeous - Acnes fantastiska, himmelska klänning i blekt puderrosa eller klassiskt svart med världens vackraste öppna rygg. Vet inte vilken som är finast egentligen.De vida, höga shortsen i marinblå chiffong från Stylein. Nättare än så kan det ju inte bli. Tänk er dem till mina nya skor och en vit eller ljusblå piké. Eller till min röda skolväska. Det hade varit fint det.


Some clothes I'm in love with for the moment. I wish they all lived in my wardrobe. 


CSX in the city

Så heter ett fotoalbum på Facebook och namnet är så bra att jag bara var tvungen att sno med det hit.

Jag tänkte att ni ska få se lite mer utav cheerleadinglaget. Nu när vi till och med har fina gruppfoton.

Så här ser vi ut. Nästan hela laget.En uppochnedvänd parisflicka.

Ett foto på det bygg som jag har sådana problem med. Men jag ska fixa det. Bara måste.Det förekommer tydligen en del skitsnack i laget. Men mina bristande språkkunskaper skyddar mig likt ett fluffigt duntäcke. Alla är verkligen snälla mot mig. Och jag tror faktiskt inte att någon är så värst taskig bakom min rygg heller. Att ha börjat med cheerleading i Paris är bland det bästa jag har gjort.More pictures of the cheerleading team.


Tre fina

En mening från en chatkonversation med Dennis som precis har kommit in på Göteborgs Konstskola:

men jag blir konstnär och du designer och så erövrar vi den kulturella scenen i sverige och blir precis som coco chanel

Några rejält slitna typer spelade boule på en metroperrong idag. Jag tror att de använde sina tändare som klot.

Jag ska inte jobba förrän nästa måndag.Just some things that are nice. No work until next week for example.

Paris, je t'aime

Idag har pojken och jag exakt en månad kvar i Paris. Vi köpte flygbiljetter till Göteborg igår kväll och den 9 juni bär det av hemåt. Det känns tungt. Men vi ska ha en fantastisk månad här. Ungefär så här vill jag att den ska bli.Så. Och med tusentals pussar på min pojke.


We bought our tickets home yesterday. Only one month left. I'll miss Paris so, so much. This is how I'd like the rest of our stay to be.

Shine like a cheer star

Vår extracoach Amanda ska snart återvända till Amerikat och hade gjort avskedspresenter till alla i laget. Varsin CD med motiverande Hip Hop och R'n'B och ett unikt litet "cheermeddelande" på. Och så choklad. Twix, Lion eller Kinder Egg.Det står shine like a cheer star på min skiva förresten. How cute!


Our extra coach Amanda are soon leaving us and heading back to the U.S. so today she brought gifts to us. Motivating music and chocolate. And different cheer messages on each CD (I got shine like a cheer star). How cute!


Hemmadag

Idag har jag varit hemma hela dagen. Och ändå känns tiden nästan inte bortkastad alls. Bara lite, fast det gör inte så mycket. Jag har ritat lite, försett en blyertsteckning med svarta konturer, ätit Toblerone, läst bloggar och lyssnat på mitt favoritprogram. Och nu sitter pojken här bredvid, vi lyssnar på Lantz igen och vädret har blivit dåligt. Det är hur mysigt som helst med andra ord.

Jag har ritat min fina skolväska, mitt fina pennfack och min fina lilla kalender med Parismotiv.Och senaste numret av Jalouse som jag nog borde köpa någon dag.Och så en bild som jag målade för ett ganska bra tag sedan, en dag som pojken och jag tillbringade på en filt utanför Louvren. Idag blev det två små händer och nattsvarta streck istället för blyerts.Vad har ni hittat på?


Today I've stayed at home all day. I've been painting and listening to my fave radio show. And eating Toblerone.

Bilder från veckan

De senaste dagarna har min pojkväns farmor varit på besök. Vi har promenerat, ätit gott och haft det bra. Ungefär så här har det sett ut.

På bilderna ser ni förresten mina två favoritefterrätter. Glass- och sorbettallriken på Le Procope med världens godaste chokladsorbet: Smaken är så mustig, precis som chokladfondue. Och La caramel från La Cidrerie du Marais.

Det har blivit en del arbete också. F och jag har haft Eiffeltornstema. Både ritat och byggt.


My boyfriend's grandma's been visiting us this week. And I've been working too. Mostly with painting and building the Eiffel Tower.


Nya gympadojorIbland blir jag lite rädd att de ser för moderna ut. Att det blir lite "tuff hiphop-brud med mjukisbyxor och skinnjacka" över dem. Men då tänker jag så här:

Till venkramande jeans, tenniströja och kofta. Till ljusblå strumpor och en mörkblå liten kjol. Till hög tofs och rosett i håret.

Det kan nog bli en hel del college doll över de här skorna. Eller vad tror ni?
Say hello to my new shoes. I hope they'll suit my college doll look.

CSX

Klicka här vettja om ni vill se hur vår cheerleadingrutin ser ut på ett ungefär. Jag är flickan i svart T-shirt och svarta shorts som gör gymnastik först och sedan står och väntar i högra hörnet. Är himla nöjd med min gymnastik där faktiskt. Men å andra sidan är det nästan det enda jag lyckades göra bra. Vi får hoppas att allt blir bättre till tävlingen. Det kommer det att bli.

De två flickorna som är jätteduktiga på gymnastik är tvillingar förresten. De har en lillasyster också som även hon är superduktig, men hon kan inte vara med på grund av en skada.

Se så, titta på filmen nu!


Look at the video of our cheerleading routine. Most of it is just marked instead of done properly but at least it gives a clue of what it will look like. And by the way. The two girls who are great at tumbling are twins.

Skodilemma

De där skorna ni vet. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Vilka är finast egentligen?

De här?


Eller de här?Jag vet inte om någon av modellerna finns kvar i min storlek eller om de ens går att få tag på (de grå finns till exempel inte i Sverige) men ni kan väl ändå berätta vilka ni tycker passar mig bäst. Det hade nog hjälpt lite. De vita är dyrare än de grå. Men å andra sidan skulle jag bli tvungen att betala frakt för de billigare skorna. Och dessutom har jag sett de vita på riktigt och vet precis hur de ser ut.

Eller ska jag låta bli helt och hållet? Det är inte lätt det här ska ni veta.Should I buy the grey or the white ones? Should I buy any of them at all?

C'est trop mignon!


Dagens cheerleadingträning var grym på alla sätt: Superrolig och enormt krävande. Och så fick jag ta med mig den här supersöta dräkten hem. Kjolen är egentligen lite stor men å andra sidan väldigt bekväm.

Kjol, topp, hotpants och en rosett till håret. Trop mignon!I got my cheerleading uniform today and I love it! And practice was great too!

Kärlek!

Snälla, tipsa mig om böcker fyllda med kärlek, kärlek och lite kärlek till. Det spelar nästan ingen roll hur tramsig och fjantig boken är. Bara någon blir kär.

Jag har läst den här boken nu. Någon kommenterade att språket och handlingen var på mellanstadienivå och jag kan inte annat än hålla med. Men ändå satt jag där och blev lycklig i hela kroppen av att läsa den. Så där att det knappt gick att sitta still. Kan inte ni ge mig fler sådana små lyckorus?
I'm looking for books about people getting in love. Please tell me if you've read a good one (or even if you've read a not so good one)!

Ett litet vill ha

Har ni sett de här fina? Jag hittade dem på Juicy Coutures hemsida förra året och blev förtjust direkt. Men sedan glömdes de bort och dök inte upp igen förrän idag. Och vet ni? Jag är fortfarande stormförtjust i dem!De får mig att tänka på ett nöjesfält från fyrtio-/femtiotalet så där: Sommar, sockervadd, kärlek och The Notebook. Kanske till och med en milkshake. Är de inte fantastiska?I just think these heart barrettes are adorable. They make me think of roller coasters in the forties or fifties: Summer, candy floss, love and The Notebook. Maybe even a milkshake.

RSS 2.0