Vad tid det tar!

Som ni förstår, har vi fortfarande inget internet. Och just nu hinner jag inte förklara för jag skriver på en dator som inte är min. Men förhoppningsvis får vi internet den här veckan. Men nu törs vi inte hoppas på för mycket för det bev ju inget vidare förra gången vi försökte. Ska ha ett litet bloggmaraton för er sedan när allt väl fungerar! Just nu är jag i Normandie och tar hand om diverse barn. Men mer om detta oh allt annat om ett tag. Förlåt för att allting dröjer men... C'est Paris.


Om att leva utan er...

Jag har bloggat offline varje dag. Så det finns mycket för er att läsa och se. Jag tänkte vara duktig och lägga upp allt nu men Starbucks Internet går mig på nerverna. Att ladda upp en bild tar evigheter och jag har mängder som jag vill visa er! Men ni ska få läsa det senaste inlägget i alla fall, även om det inte är det roligaste. Ha det nu underbart allihopa och håll ut! Så ska ni snart få läsa om första dagen, andra dagen, tredje dagen och alla andra dagar med för den delen! Jag vill ha kvar er, det finns så mycket att berätta och skriva om här! Och så vill jag ju självklart se vad ni själva har pysslat med den senaste veckan. Pussar och kramar / Erica

8 oktober

Om exakt en vecka får vi besök utav en gubbe som ska installera en liten box i vår lägenhet. Det är en magisk box för den kommer att ge oss tillgång till både Internet och telefon.

Vi lär väl inte gå ut på en vecka sedan. Istället blir det till att sitta inne framför varsin skärm och surfa som galningar. Ni anar inte hur skönt det ska bli att kunna uppdatera bloggen, skriva mail och leta reda på butiksadresser precis när som helst! Jag längtar.
RSS 2.0