Today I'm Rebecca

För ett tag sedan upptäckte jag att Rebecca i Ghost World och jag har nästan likadana tröjor. Och andra kläder med för den delen. Så här har vi mig som Ghost World-klon. Jag gillar det.
Tröja - Benetton, shorts - American Apparel, kängor - Dr. Martens
I'm Rebecca.

Daisy & Flora

Skor och dofter med samma namn.
Daisy & Flora
(Och glöm inte bort frågestunden...)

Inomhuspicknick

Idag skulle vi ha picknick. Utomhus. Men vädret hade andra planer så det fick bli så här istället. Och det var himla fint det med. Årets första picknick, med marsipanägg, dumlekolor, läsk, vatten, lussekatter, kladdiga chokladmuffins, granola bars, popcorn och pasta. Och nästan alla mina favoriter ifrån skolan.
Först en bild på Sofie och Maja.
Maja byttes så småningom ut mot Anna längst till höger. Och längst till vänster har vi Maria som läser maskin. De andra är TD-ettor precis som jag.
Så småningom flyttade vi upp till soffan istället och tittade på youtubeklipp med Jedwards. Och sedan såg vi Torkel i knipa. Ett väldigt bra sätt att tillbringa fredagen på.
Indoor picknick with almost all my favourites from school.

Jaan Pehechaan Ho

Jag glömmer lätt bort att sextiotalet faktiskt fanns i Indien också. Och guldtjejens dans får mig att le stort!
You'll love this.

???→!!!

Hej alla fina! Nu tycker jag att det är dags för en frågestund!
Här har vi mina rosa Lita också. Jag älskar dem! De är ju till och med bekväma!
Kanske undrar du något om just dessa skor, kanske vill du veta någonting helt annat. Kanske tycker du att allt är glasklart. Men då får du gärna fråga något i alla fall bara för att göra mig glad.
Seså, fråga på!
Ask me something!

Cheer cheer cheer

Igår hade jag min första cheerleadingträning på snart ett år. Det var intensivt. Tungt. Och alldeles, alldeles underbart såklart.
Idag är mina ben stumma. Men här ska det minsann tränas mer! 11 dagar kvar till tävling.
I had my first cheerleading practice since last year yesterday. It was intense. And really fun!

Dear Lita

De är här nu. Svagt rosa och perfekt passform. Nu vill jag bygga en smal hylla från golv till tak bredvid mitt skrivbord så att jag kan ha alla skor framme. Vill ha fler dessutom.
Pink Lita arrived today. Love 'em!

elf

Det här med mittbena är inte helt fel alltså...
I quite like having the hair parted in the middle now.

Photo

Idag har jag haft ännu en helt fantastisk dag! Det var nämligen dags att bli fotad. Lite så här såg dagen ut.
Aina som agerade stylist, Sheriin som var kvinnan bakom hela plåtningen och Hanna som assisterade. Det var Hanna och Sheriin som fixade mitt hår igår.
Och så här tjusig blev jag! Fjäderögonfransar och fullt med små turkosa kristaller på läpparna.
Och här har vi Elina som sminkade och jag när alltihop var klart.
Åh det var så himla kul alltihopa! Och att fotas var grymt. Först kändes det lite awkward men sedan blev det bara hur roligt som helst! Vill göra det igen. Läntar efter att få se resultatet.
Fotografen heter Sam förresten. Han var hur bra som helst tycker jag.
Pictures from today. I had so much fun!

Blonde.

Idag hände en himla trevlig sak. En helt fantastisk sak faktiskt. Så här såg jag ut på lördagsmorgonen innan jag susade iväg på äventyr...
En liten stund efter tio såg jag ut så här istället...
...och efter några timmar var jag gulhårig.
Så småningom dök dessa färgglada krämer upp.
De flyttade in i mitt hår.
Och efter åtta och en halv timma på salongen var jag färdig. Så nu ser jag ut så här istället.
Åh jag är alldeles överförtjust i mitt hår och mina ögonbryn! Bland det blonda gömmer sig olika pastellnyanser, så som rosa, grålila och nästan lite blått, och jag känner mig som en solnedgång. Älskart'!
My new hairdo and eyebrows. It took 8,5 h to get it done but I love it love it love it!

sockervadd

MINA MINA MINA!
Jag satt och uppdaterade Henry Kole's hemsida om och om igen, kanske så där tusen gånger, minuterna innan klockan slog sju. Och då, mycket, mycket snabbare än ljuset, klickade jag hem mina rosa Lita.
Fast sedan visade det sig att det inte fanns så många andra med lika starkt begär för dessa pastellbakelser. För nu, en timma och tjugo minuter senare, finns de fortfarande kvar i varenda storlek.
Måtte de passa, fina, höga sockervaddskor.
I just ordered these candy floss Litas. Love them!

Födelsedagspresenten

Åh! En och en halv månad tog det. Men nu är de äntligen här. Födelsedagspresenten från bästa bästa honom.

Jag tog en massa andra bilder också men inget ville bli helt bra så ni får se mer någon annan dag istället. Skorna är i vilket fall hur fina som helst. De sitter perfekt kring foten och är så fantastiska att jag vet inte vad! Älskarom!
My shoes arrived today. I love love love them!

Hej jag heter Erica och jag flyter runt på små rosa moln.

Undrar om inte våren är mitt rätta element alltså. Jag tror att de här månaderna tycker om mig. För några timmar sedan blev det bestämt att i slutet av maj ska jag åka till Finland och tävla i cheerleading!
Jag fick ett mail ifrån tränaren som jag hade när jag sysslade med cheerleading här i Sverige. Hon bad mig att ringa så fort jag bara kunde. Så då gjorde jag det. Tydligen hade det kört ihop sig i programmet eftersom en tjej inte längre kunde vara med så jag blev tillfrågad om jag kunde ta över platsen och lära mig hela rutinen på bara några veckor.
Så klart att jag vill!
Bonusen är att jag får öva upp mig lite inför tryouten som jag måste klara för att få vara med i laget till hösten. Jag har ju gymnastikkunskaperna i mig men har samtidigt inte utövat dem på ungefär ett år. Så tre veckors repetition innan det är upp till bevis är välbehövligt! Nu vill det bara till att tävlingsarrangörerna tillåter ett sent deltagarbyte...
Åh förstår ni hur mycket jag har längtat efter det här! I helgen hölls årets största cheerleadingtävlingar i Florida och jag bara önskade önskade önskade att jag hade varit med. Att sitta på golvet, under prisutdelningen och hålla krampaktigt i sina lagmedlemmars händer, kura ihop sig till en liten boll och inte ens våga titta. Att sitta där och bara hoppas hoppas hoppas att vi ska bli det vinnande laget. Och att sedan bryta ut i världens mest lyckobubblande jubel. Det finns verkligen ingen bättre känsla.
Här har vi förresten lite andra trevliga saker som hänt mig under de senaste vårarna och tidiga somrarna. Som ett bevis på att våren och jag tycker om varandra.
2009
♥ Skaffade sommarjobb på Liseberg.
♥ Mitt projektarbete och jag tilldelades Ericssons Teknik- och Naturvetenskapspris i Årets Skolarbete 2009 som Mimers Brunn arrangerade. Jag fick en mobiltelefon och en mini-PC och dessutom åka till prisutdelningen i Stockholm och gå på Gröna Lund.
♥ Fick dessutom ett litet stipendium av skolan för bästa film (mitt projektarbete).
♥ Åkte till Tyskland och tävlade i cheerleading.
♥ Gick ut gymnasiet med MVG i precis alla ämnen.
2010
♥ Fick följa med min arbetsgivarfamilj till London.
♥ Tävlade med franska cheerleadinglaget i Lyon och vann!
2011
♥Har fått veta att jag ska till Paris och passa mina barn.
♥Åkte på Berlin-weekend med mor.
Heja våren! Best Friends 4-ever
Weird English here.

Fyra

Mitt favoritfoto just nu Marc Jacobs doft Daisy skvalpar omkring i världens finaste flaskor. Önskar så innerligt att det här hade varit min favoritdoft, men tyvärr (fast rätt god är den ju). Den finns i världens sötaste miniformat också, så att man alltid kan bära den med sig. (Fotot har jag hittat här).
Nästa inköp Tror att jag ska skaffa mig en pytteflaska med nya versionen av Flora by Gucci. Fick pengar i födelsedagspresent utav min pojkväns farmor (så himla snällt) och har dessutom kvar pengarna som min egen mormor gav mig förra året när jag fyllde år (också himla snällt) så det kanske är dags att köpa sig något fint för dem. Jag brukar lägga undan de där små kuverten med födelsedagspengar och födelsedagspresentkort så att jag kan bli överraskad någon gång längre fram i tiden...
Originalet Flora by Gucci är förresten en doft som jag förknippar med Julia. Hon tycker om den. Och jag kan inte tänka mig någon annan doft som skulle passa henne bättre - Flora passar henne perfekt. Flora är hennes. Det är fint när det blir så.
Något som jag längtar efter Klippor. Det finns inget bättre än att hoppa runt på klippor. Kan göra det hur länge som helst. Hoppa från den ena till den andra, fort, fort. Vara lite för farlig. Göra lite för ogenomtänkta saker.
Någonting spännande På lördag och söndag händer något oväntat. Ni får se då.
My fave picture right now
Something I'd like to buy
Somthing I'm longing for

Inspiration

Inspiration bara.

Inspiration.

RSS 2.0