En butik till fötternaTitta vad jag hittade i Tabios skyltfönster häromdagen. Tennisstrumpor som är hur söta som helst! Pojken min hade svårt att se storheten i dessa vita sockar med enkla ränder men jag bara föll och faller fortfarande för dem. De är ju precis sådär flickiga och gammaldags som jag tycker om. Dåtidens tennismode alltså. Det är fint det.

Det är en rolig liten butik det här förresten. Bara strumpor. Och fina sådana. Dessutom är husväggarna inklädda i färgglad mosaik. Ni hittar den på Rue Vieille du Temple nummer 15 i Marais.Tennis socks from Tabio. I think they're so cute. Tennis fashion from the past is just perfect.

Kommentarer
Postat av: Matilda

åh, strumpbutik! där skulle jag kunna husera i evigheter. jag har aldrig riktigt tänkt på tennissockor tidigare men de där var ju riktigt söta. inte alls sådär grova, bara fina.

2010-04-16 @ 15:26:49
URL: http://quietland.blogg.se/
Postat av: Linda

en strumpbutik! vad fiffigt!

2010-04-16 @ 21:19:33
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Christine

Åh jag älskar den där butiken! Brukar gå in och titta då och då men har faktiskt aldrig köpt något därifrån ;-)Många Paris-bloggare ändå, kul! Jag bor i 16:e. Vad gör du i Paris?

2010-04-16 @ 21:28:14
URL: http://christineiparis.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad söta!Dåtidens tennismode var hur fint som helst. Söta överklassflickiga tennisskor med vita sockor i till ett par shorts som är höga i midjan och ganska vida liksom lite som en kjol och en söt skjorta... Nu snurrar det i huvudet. :D

2010-04-17 @ 23:56:52
URL: http://thelittlestoryteller.blogg.se/
Postat av: Isabelle

ÅH ÅH ÅH VAD HÄFTIGT ATT DU BOR (bodde?) I PARIS. Åh jag älskar Paris! Snubblade precis in på den här bloggen och jag måste måste måste flytta dit någon gång! Hur gjorde du, ni? Jobbade ni eller pluggade ni? Hur hittade ni boende? Himla fint att du har bloggat om det!

2012-12-06 @ 09:42:51
URL: http://isobelskareng.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0