7 oktober 2009

Idag har vi strosat runt i de ståtliga köpcentren där Miu Miu och D&G ligger vägg i vägg. Alla stora modehus finns representerade: Chloé, Chanel, Marc Jacobs, Prada, Yves Saint Laurent, Sonia Rykiel, Louis Vuitton. Så mycket fint till så fantasifulla priser att vi inte ens vågade oss in i själva butikerna. Förutom Marc By Marc Jacobs för där ville jag titta på väskor.


 


Zak köpte ett par jeans på Galeries Lafayette och provade skor på Printemps. Utbudet var fantastiskt. Förutom plagg från de tokdyra märkena finns även lagom dyra kläder att köpa och vi hittade till och med ett ställe där de sålde kläder från Resteröds – det såg så fint ut, med ö och allt!

Efter några timmars butiksvandring, tog Zak och jag métron till la Bastille och promenerade till le Marais där vi åt mat på ”vår gamla vanliga kinakrog”. Sedan gick vi till den lilla parken som är omringad av hus (det riktiga namnet är Place des Vosges) och skrattade åt de lekande barnen (fast inte så att de hörde såklart) som mest verkade vilja skada varandra.Sedan köpte Zak ett par jättefina skor och så gick vi hem.


 Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag hjärta era fina dagar. Oh.

2009-11-06 @ 10:03:46
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Zizzi

Underbart ni har det!

2009-11-11 @ 21:00:22
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0