Berlin

Vi funderade på att åka till ett zoo och titta på jättepandor. Men vi hittade aldrig hållplatsen på linjenätskartan så det fick bli till att gosa med de här djuren istället.
Ungefär världens godaste frukost på ett café väldigt nära vårt hotell. Yoghurt med honung och en massa frukt, bröd, croissant och helt underbar apelsin-jordgubbsjuice.
Solskensglass. Så skönt att äntligen få återuppleva hur det känns att sitta utomhus i solen och njuta av Häagen-Dazs. Det har jag saknat.
En klänning som jag inte köpte. Det blev faktiskt inga inköp alls på hela resan (Förutom ett paket med Tax-free-Toffifee till pojken och mig).Trots att vi kikade i hur många butiker och trevliga varuhus som helst.
Vi bodde på ett så himla fint hotell. Precis vid Brandenburger Tor. Mamma var duktig och bokade något som kallas Top Secret vilket kan beskrivas som "ospecat bland lyxhotell". Fast trots att det är ospecat får man ändå se i förväg vilket hotell man erbjuds att bo på. Och om det inte skulle passa, finns det andra finhotell att välja bland. Så grymt bra! För då kan man bo på femstjärnigt till halva priset! Och jag älskar hotell.
Personalens uniformer var helt fantastiska - nästan som maskeradkläder fast på ett jättebra sätt. Svarta kragar med vita detaljer, dubbelknäppta långrockar och höga hattar.
Badrummet var enormt. Två handfat, ett badkar. Ett litet rum för toalett och ytterligare ett litet rum för dusch.
I nattduksbordet gömde sig en kontrollpanel för att styra rumstemperatur och släcka lampor.
Och så här såg det ut utanför hotellet. Vackraste Brandenburger Tor.
Berlin.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Härliga bilder!

2011-03-21 @ 20:07:03
URL: http://ambeli.blogg.se/
Postat av: Lovis

Vad härligt! Berlin är en fantastisk stad :)

2011-03-21 @ 22:26:51
URL: http://somlighet.blogg.se/
Postat av: elin ohre

åh så mysigt och trevligt! Berlin är verkligen underskattat!!

2011-03-23 @ 21:54:37
URL: http://spacefortwo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0