En modelista

Jag snodde en fin lista.

Din stil i en mening Som en polaroidbild av ett somrigt ögonblick. Tänk Sofia Coppolas The Virgin Suicides men utan 70-talet.

Stilförebild Lolita

Vad inspireras du av i vår Samma som vanligt tror jag: Prydligt klädda överkroppar med korta under, höga midjor, mycket ben och klumpiga skor.

Vad tror du på inför våren Oskyldig hud som kikar fram. Som partiet precis nedanför bysten men ovanför naveln. Och ljusrosa skor, det tror jag på. Och att Litorna från Jeffrey Campbell kommer att synas på alldeles för många även i Sverige.

Det bästa basplagget i vår Leggnings med hög midja.

Färger i vår Jag har blivit lite småförtjust i mintgrönt. I allmänhet blir det nog mycket gult. Men det kan jag klara mig utan.

En idealoutfit i vår För min egen del: En riktigt hög tofs tillsammans med en tung, rak lugg. Något som visar en liten, liten glimt utav magen, venkramande, höga byxor och klumpedunsskor.

Skor eller väskor Kan inte välja. Ha-begäret väcks oftare av ett par skor än en väska hos mig men jag känner mig mer bekväm med än väska än i ett par superfina skor. Så jag väljer båda!

Do's and don'ts Inspireras av och maraton-titta på Mad Men. Bär aldrig tröjor med för korta ärmar (det blir väldigt mycket svårare att hitta fina tröjor men det är det värt).

Ditt senaste köp Den här finaste!

Tre saker på vårens önskelista Allra högst upp på önskelistan finns ett par rosa Foxy Wood:s från Jeffrey Campbell. Kanske den här korta jackan. Och sedan vet jag inte riktigt. Skulle vilja ha en fin beautybox.
A fashion list. For weird English, please click here.

Kommentarer
Postat av: F E L I C I A

Du är väl på tok för rar du. Kameran är underbar förresten, nu måste jag bara lära mig att stoppa in filmen utan att förstöra den, hah.Åh, riktiga tuggummiskor! Älskar.

2011-01-10 @ 21:51:23
URL: http://flickamedkjol.blogg.se/
Postat av: Madeleine

tjusig header!

2011-01-11 @ 18:38:33
URL: http://bonjourvintage.wordpress.com/
Postat av: malin

svar: ja, verkligen! synd att man inte kunde hitta en alldeles ny på gatan bara sådär, haha...

2011-01-11 @ 18:39:29
URL: http://mjar.blogg.se/
Postat av: Emye.

fint!

2011-01-11 @ 20:05:06
URL: http://awidescreendream.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad roligt

2011-01-23 @ 08:34:13
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Spetsimperiet

den gifen var så himla inspirerande! älskar.

Postat av: Linda

fint!

2011-01-23 @ 22:41:46
URL: http://rosettflickan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0