Min stil - Höga strumpor

Nu gör jag en ny kategori - Min stil. Den kommer att innehålla de plaggtyper, silhuetter och proportioner som jag tycker om allra, allra mest. Proportioner är nog det som spelar störst roll för mig - där vet jag precis vad jag tycker om och inte gillar.

Först ut är höga strumpor.House of Hollands sportiga, svarta med vita resårband ger mig fina college-/high-school-vibbar. De till vänster är mina favoriter, sådana som jag nästan bara måste ha.

Jag vet inte riktigt vad det är med höga strumpor som gör dem så rasande fina. Benen blir långa på något sätt och varmt är det också. Himla bra uppfinning det här med thigh-highs...


Jag beställde två par ifrån American Apparel härom natten. Ett par vita med tre mörkblå ränder högst upp och ett par helsvarta. Om de är bra ska jag bunkra upp ett helt lager här hemma.

Dessa köpte jag på Galeries Lafayette i Paris. De är varma och alldeles perfekta i höstrusk (med tunna strumpbyxor under och pyttiga shorts som nästan göms under en väldigt kort klänning).Så. Nu vet ni att jag tycker om höga strumpor.New category - My style (Min stil in Swedish, you'll find it to the right). About the proportions and kind of clothing I like. First up - thigh highs!


Kommentarer
Postat av: Linda

höga strumpor är superfint! Problemet för mig brukar vara att de sitter åt alldeles för hårt över låren så det ser dumt ut.

Men fint är det!

2010-09-26 @ 22:39:47
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Lovis

full poäng till Erica :)

2010-09-26 @ 23:05:22
URL: http://somlighet.blogg.se/
Postat av: Mellisaurus-[rex]

Lity kinky :D

2010-09-26 @ 23:13:53
URL: http://mellisaur.blogg.se/
Postat av: charlie

du är inte ensam om att tycka att det är fint!

dock tycker jag att det kan vara svårt att hitta något snyggt sätt att matcha dom med. något tips? :)

2010-09-26 @ 23:36:26
URL: http://charlieemmas.blogg.se/
Postat av: julia.

åh! det är så himlans fint med lårhöga strumpor! och läste du det där inlägget på sandras niotillfem om sådana där fina strumpebandshållare? här kan du läsa om du inte redan gjort det: http://rodeo.net/niotillfem/2010/09/att-knipsa/

hon länkade till en jättefin etsyshop som jag tror att du hade gillat också:) kram och p.s. nu är kommentatorfunktionen fixad på inlägget du skrev om, tack för att du sa till. jag förstår inte varför just det händer ibland. och jag är så dålig på att kolla själv också... d.s.

2010-09-27 @ 12:56:43
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: julia.

Ja! Haha! Jag såg de där låga också och verkligen, jag gick också sådana där olustiga Forrest gump vibbar;)

2010-09-27 @ 18:55:11
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: lovisa/polichinelle

åh charm! och snyggt!

2010-09-29 @ 23:46:24
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0