En strålande dag!

Belle hade köpt med sig vindruvor till frukosten.Vädret var helt fenomenalt. Vi hittade påskliljor.Och när solen lyste som mest, blev det så varmt att vinterjackorna åkte av.Jardin des Plantes var vacker som alltid.

Vi gick till La Mosquée (moskén) och åt glass utomhus för första gången i år. Zak drack myntate och fåglarna åt smulor på grannbordet. Det kändes som att vara i Marocko. Inte för att jag har varit där. Men jag är ganska säker på att det skulle kännas som det gjorde idag.Efter lite parkbänksvilande vid Notre-Dame och musikantlyssnande på en bro, sade vi på återseende och jag susade iväg till min arbetsgivarfamilj. Några timmar senare satt vi på en mexikansk restaurang vid namn La Perla. Vi åt burritos och Belle var den enda som hade tur nog att få en ordentlig tallrik.

Maten var god men det var väldigt mycket sorl i lokalen. Därför intogs efterrätten istället på Le Paradis du fruit vid Bastiljen där vi beställde in varsin chokladfondue.Nu ska jag gå och lägga mig för att vid lunchtid åka métro tillsammans med min pojke, gå av några hållplatser före honom och träffa Belle på Galeries Lafayettes gatuplan. Vid spiraltrappan som går ned till skoavdelningen.Pictures from what we've done and eaten today. Perfect weather as long as the sun was shining, first outdoor ice cream eating of the year, resting in the sun outside Notre-Dame, mexican food in a loud environment and late fruit and chocolate eating. With my boyfriend's hand in mine and my childhood friend by my side.

Kommentarer
Postat av: EmmaConstance

Vilka fina bilder! Vill åka till Paris å¨en gång när jag ser dem. Och det är ju VÅR där, bara det lockar fruktansvärt mycket.

2010-03-16 @ 10:03:19
URL: http://emmaconstance.webblogg.se/
Postat av: Lady Thirty

verkligen en finfin dag!

vårkänslor till max!kramelikram

2010-03-16 @ 10:10:01
URL: http://ladythirty.blogspot.com
Postat av: Natasha

Vad härligt det ser ut!

2010-03-16 @ 15:28:05
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: M

Mysiga bilder!

2010-03-16 @ 16:28:56
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Linda

jag vill med gå runt utan jacka! Känner bara för att hoppa rakt in i bilderna.Och du och din pojke är ruskigt fina ihop. Bara så du vet! :)

2010-03-20 @ 23:16:28
URL: http://rosettflickan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0