Orchidées










Kommentarer
Postat av: Catrin

Vilken färgbomb! Åh vad jag önskar att jag hade gröna fingrar.. men det har jag inte. Det är så jobbigt att få blommor av folk för jag vet att jag inte kan vårda dom ömt hur mycket jag än försöker. Senast i raden av blomdödsfall i familjen s.k "lättskötta" blommor som gått bort - svärmors tunga & murgröna doh!

2010-03-19 @ 14:55:29
URL: http://garderobstankar.blogspot.com/
Postat av: M I K A E L A

sv: helst av allt hade man ju velat att hunden skulle vara valp alltid XD

2010-03-19 @ 18:04:42
URL: http://mikaelabjarve.blogg.se/
Postat av: julia.

åh! finaste blomman! förra året hade jag vita orkideer i mitt fönster och de växte så mycket att jag inte kunde ha kvar dem där. för de blev så stora. så mamma fick dem och då dog de med en gång såklart. nu har jag ett oar jättefräcka växter, de ser ut ungefär som som spjut som växer upp ur jorden! haha! jättefina:D och imorgon tänkte jag köpa mig ett nytt skrivbord och då tänkte jag att då kan jag ju kanske köpa små skott i små krukor att ställa där lite. haha! ja, jag gillar ju växter och så, luften blir så fräsch på rummet, tycker du inte?



re: jo. jag är ju lite sugen på att säka läkarlinjen, men jag vill verkligen inte plugga nu emd en gång så det får kanske bli om något år då om man kommer in såklart. man får ju säkert söka i flera år och ändå kanske man inte komemr in fastän man har 20.0. så jag tänkte göra hp, men det blir nog till hösten för nu hinner jag bara inte...



vad vill du läsa? vet att vi pratade om det här för ett tag sedan...

2010-03-19 @ 18:24:14
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: agnes

long time no see!

jag tänker att det är update-time, vill veta vad du har för dig i den där andra europeiska hufvudstaden, hur du mår och vad tycker om prickiga kragar, mellankrigstidsmode och äppelpaj?



kyssar och kärlek från Berlin och Agnes!

2010-03-19 @ 19:11:47
URL: http://vad-hedwig-hittade.blogspot.com
Postat av: Linda

fiiint! Blommor gör allt så mycket mer levande.

2010-03-19 @ 23:08:31
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Julia

Fin blogg:)

2010-03-20 @ 10:08:52
URL: http://julialindstrom.blogspot.com/
Postat av: Tuva

Orchideer är min favoritblomma, min favorit är black orchid, hade en parfym med doften utav en en gång, gud vad jag saknar den doften....

2010-03-20 @ 20:47:49
URL: http://lonesomemama.blogspot.com
Postat av: agnes

nå, det där med "något ordentligt" känner jag allför väl till... för mig bär det hemåt redan i början av maj, men jag är ännu inte säker på om jag kommer tillbaka hit över sommaren. det är ju hemma, berlin, nu. rötterna bor redan djupt nere i den tyska myllan, oavsett om jag försöker bege mig någon annanstans.

men maj ska ägnas åt att hatta runt och söka in till olika teaterutbildningar lite varstans i landet (sverige). för det går inte att komma ifrån fördelarna med en kostnadslös utbildning, vilket INTE finns här. desutom kryllar det av "konstnärer" av allehanda slag här och jag vill kanske inte känna mig som en av alla. eller nåt sådant, jag vet inte riktigt...

men det blir till hösten och sommaren är fortfarande ett stort frågetecken. det enda som lockar hemma är alla de fina människorna jag har försakat i ett halvår nu och även om brevväxling definitivt tillhör mina absluta favoritkommunikationsmedel så saknar jag det omedelbara, spontana och kravlösa. MEN. i berlin finns jag, mig, mitt hjärta. det är svårt att bortse ifrån.

vad är det för "ordentligt" du tänker göra i fäderneslandet?





kram agnes

2010-03-21 @ 00:43:48
URL: http://vad-hedwig-hittade.blogspot.com
Postat av: Emma

fina bilder!

2010-03-21 @ 14:06:20
URL: http://awidescreendream.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, ja bättre saker kan man väl får ärva än blomdöderi? :)



2010-03-21 @ 17:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0