FramtidsplanerFörsta dagen i Sverige som inte är kall idag. För min del då. Underbart!

Jag har varit lite tyst här det senaste. Det är inte riktigt klokt hur fort man kommer in i gamla vanor. För en vecka sedan bodde jag fortfarande i Paris. Nu är det mesta som det var innan. Jag har blivit lite mer ordentlig. Kan tvätta själv. Men annars är det precis som förut.

Jag vill berätta om hur jag tänker mig att det ska bli framöver. Vad gäller bloggen och så. Jag ska fortsätta att blogga. Men jag har även ett annat fint projekt. Att starta ett eget företag och en egen webshop. Världens finaste ska de bli. Ni kommer att tycka om. Lovar. Ska berätta mer om det hela lite senare.

Nu ska jag ge mig ut på balkongen och försöka övertala pojken min om att vi borde äta glass (för tredje gången idag för min del).First real summer day in Sweden (that I'm aware of). I'm planning on starting the cutest company in the world with an adorable online shop. But I'll tell you more about this later.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Iih, det låter ju helt drömlikt! Jag ser så mycket fram emot det.

2010-06-15 @ 19:27:55
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Linda Zaks mor

Hej och heja dig Erica!Världen behöver din kreativitet, din design, dina idéer. Utan dig och ditt konst-uttryck vore världen än fattigare.All lycka med webshopen och skapandet och livet och kärleken!kram

Linda

2010-06-15 @ 19:40:02
Postat av: Linda

Underbart att du ska fortsätta blogga, annars hade jag blivit ledsen! Och vad roligt med en webshop hörru. Vad kommer du sälja där för fint?

Ät mycket glass!

Puss

2010-06-16 @ 00:06:58
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: julia.

hej! åh, vad roligt att höra, blev så himlans rädd igår när din blogg verkade borta...och webshop verkar grymt, har funderat lite på det också faktiskt men har itne riktigt fått kläm på hur man gör hittills. men en kompis till mig har fixat en webshop till sin pappas företag så hon kan kanske komma med lite tips;) sedan hade det varit roligt att göra typ en webtidning eller så. skriva lite mer, matcha med bilder, kanske fota lite. känns som om det är tid att utveckla bloggen lite...

2010-06-16 @ 08:06:57
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: julia.

jag tycker att vi gör det tillsammans:) när jag komemr hem från frankrike!

2010-06-16 @ 12:31:44
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Lady Thirty

oj nu blev jag nyfiken :)

2010-06-16 @ 20:50:07
URL: http://ladythirty.blogspot.com
Postat av: julia.

hej! jag har skickat ett brainstormat mail till dig kallat framtiden. ;)

2010-06-17 @ 13:34:22
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0