Nästan som naan


Idag har jag bakat bröd. Jag tänkte att ni kunde få vara med.



Så här klämkäckt är franskt bakpulver. Här kommer information om ingredienser och tillvägagångssätt.





Jag kan skriva mycket finare än det där. Men idag blev det lite slarvigt. Nu får ni se gräddningsprocessen i bilder istället. Ber om ursäkt för att stekpannan är så smulig, men det här var inte det första brödet som gräddades.



Gott blev det! Och himla lätt att slänga ihop. Det skulle säkert smaka ypperligt med rosmarin och flingsalt också. Fast å andra sidan, vad gör inte det?







Kommentarer
Postat av: Linda

det ser jättegott ut!

2010-01-19 @ 19:09:02
URL: http://rosettflickan.blogspot.com/
Postat av: Fanny

älskar naan! vi har också bakat det någon gång

2010-01-19 @ 21:01:02
URL: http://magicmirror.blogg.se/
Postat av: julia.

naan är nog mitt bästa bröd alltså. eller indisk mat över huvud taget. det finns så mycket god veganmat som är indisk. i helsgen, elelr nästa helg, kanske jag skall bara indiska bullar som min syster hittade i en receptbok. åh. det var med kokos och pistagenötter och så. mm.

2010-01-21 @ 13:12:25
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0