Min mors skor

Inte ens ett köpcenter kan förstöra den gammaldags känslan i Deauville. I den här idylliska byggnaden gömmer sig stadens Printemps.



De här fina skorna från Vivienne Westwood Anglomania + melissa fick lämna butiken och istället följa med min mamma till Sverige. Jag tycker att de är väldigt fina (förutom att de är lite spetsiga då). Färgkombinationen är très chic. Och håll med om att de påminner om Flowerbomb.



Kika gärna på melissa's hemsida förresten. För där finns riktigt roliga skor. En ballerinaversion utav mammas skor till exempel. Alla skor är helt i gummi, miljövänliga på något vänster och faktiskt bekväma på riktigt! Och dessutom inte så fasligt dyra.

 



Printemps in Deauville and the shoes, from Vivienne Westwood Anglomania + melissa, that my mom bought there. I find them very chic and they remind me of Flowerbomb.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh, Vivienne Westwood har ett par blå skor med ett rosa hjärta fram som är helt bedårande. (Inte något som du skulle vilja ha kanske, men ändå. ;))

2010-04-01 @ 21:41:39
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Linda

Vilket köpcenter! Helt otroligt!

2010-04-01 @ 22:44:29
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Anna

Vilken vacker affär!

Postat av: kim

Åh så underbart!

Hur kommer det sig att du åkte dit?

2010-04-02 @ 11:31:26
URL: http://inspire.webblogg.se/
Postat av: Zizzi

Jag har ett par gula vivienne westwood med svart hjärta fram. De luktar gott också, och känns som barbie-skor för vuxna!

2010-04-02 @ 12:08:29
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com
Postat av: julia.

åh! jag minns när melissa fanns på monki!

2010-04-02 @ 13:49:04
URL: http://julia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0