En bok för knasigheter...

Jag borde egentligen städa mitt rum. Och jag började städa förut. Men så hittade jag en gammal GP på skrivbordet och fann en rolig artikel som jag skulle klistra in i min scrap book. För jag har nämligen en sådan. Den är till för tabbar, futtiga ting, roligheter och irritationsmoment inom journalistiken.Jag tänkte att vi skulle titta lite närmare på innehållet också...Om att Borås Tidning skriver en rubrik som är nästintill identisk med reklamen för Triss. Jag hade en fritidsledare som var utbildad journalist och det var han som gav mig artikeln, något upprörd.En dam från Moderaterna som ville att man skulle rösta på henne. Hon lade ned reklam i vår brevlåda och jag tyckte att det var lite lamt. Man röstar inte på någon för att man kanske bor nära varandra. Jag tog bort kontaktuppgifterna för egentligen vill hon nog inte finnas med i min scrap book... 

Särskrivningar och felstavningar... Här kan man förfäras över världen vi lever i. Sminkspel från Bratz.En rolig insändare......och en häpnadsväckande rubrik!Det här är nog världens roligaste artikel! Läs och le.
Kommentarer
Postat av: freja

hahaha åh vilken fin och rolig bok. måste nästan skaffa en likadan.

2009-09-30 @ 17:54:37
URL: http://labyrinter.blogg.se/
Postat av: Hanna

Puss för att du skriver så fina kommentarer jämt och ständigt. <3 Jag satte upp håret sådär för att det var så fett och jobbigt, men jag måste hålla med om att det blev riktigt bra. ;)Och haha! "Mindre charmig villa"! Galet! (Du är förresten hemskt, hemskt söt.)

2009-09-30 @ 18:13:55
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Maria

Bara några år? Hur menar du? Jag vet folk som läser där och på skolan jag ska söka till och de har fått låna till hela utbildningen i alla fall!

2009-09-30 @ 23:07:17
URL: http://marou.blogg.se/
Postat av: egoflow

Vilken rolig idé!

2009-10-01 @ 12:03:05
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: sarah

haha, åh bäst!

2009-10-09 @ 12:09:55
URL: http://lostdetective.blogg.se/
Postat av: amanda

Hahaha! Jag dör! damen från moderaterna var vice rektor på min högstadieskola! this made me laugh a lot! XD ugglan kallades hon btw - pga. hennes fantastiskt snygga glajjor (som för övrigt är specialbeställda från italien.... 1982 eller vadå?!?)

pussarkramar

2009-11-03 @ 21:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0