Last sunday

The last supper. Kanske inte riktigt men nästan. Idag är det nämligen familjens sista gemensamma söndag. Nästa söndag jobbar jag och därefter blir det inga fler söndagar i Sverige på ett bra tag. Så mamma, pappa, Zak och jag såg till att göra något riktigt mysigt.

Vi åkte till Skatås (för er som inte bor i trakterna kan jag berätta att det är ett motionsställe med elljusspår, gym och stora gräs- och grusplaner i Göteborg) och promenerade därefter en halvmil till ett fik som heter Bertilssons stuga. Det är ett sådant där riktigt genuint gammalt ställe, tydligen grundat av en idrottslärare på Östra Real.

Mamma, pappa och pojkvän åt fina hemlagade bärpajer med vaniljsås medan jag tog en riktigt kladdig och god kladdkaka - man kunde riktigt känna sockerkristallerna! Zak och jag delade även på en gudomlig nöttopp - en sådan där liten kaka som nästan bara består av socker och hasselnötter. Hur gott som helst var det.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Oryx

Ni är sådär superfina tillsammans. Sådär så att man bara vill hoppa omkring i små vattenpölar och pipa av lycka när man tänker på det.

2009-09-20 @ 21:05:58
URL: http://oryx.blogg.se/
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Åh, mysigt! Vad spännande att du snart är på väg!

2009-09-20 @ 21:35:14
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Hanna

Åh, ni är helt bedårande. Och åh vad vackert café!

2009-09-22 @ 08:33:24
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Karoline

Vad fina ni är! :)Kram

2009-09-23 @ 14:45:25
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0