Två favoriter från statens TV-tablå

Ville bara visa två fantastiska program från Sveriges Television. De finns på SVT Play också och går även att se utanför Sverige.

KobraFantastiskt kulturprogram med ett tema för varje avsnitt. Tillräckligt artsy för att man ska känna sig en smula kulturell och medveten men samtidigt populärvetenskapligt och lättillgängligt. Det är färgglatt. Och Kristofer (ja, han stavas faktiskt så) Lundström som är programledare pratar engelska på ett ganska pretentiöst sätt. Dessutom avslutas varje program med en unik remix av en redan märklig låt som har kommit att bli Kobras signum. Fint helt enkelt.FashionModereportage från de stora städerna där en modevecka betas av i varje avsnitt. Kommentarer från diverse modeskribenter blandas med visningar och längre intervjuer. I varje program finns även ett reportage om ett moderelaterat yrke där en märklig representant bjuds in i studion för att svara på frågor. Tyvärr blir frågorna sällan besvarade men nog får de göra sitt i etern. Sist men inte minst bör nämnas att programledaren Karin Winther är jättevacker och påminner om Nina Persson.

Nästa gång visas modeveckan i Paris och då kan man dessutom skryta om att man ser program på tvåan. Det vill ni väl inte missa?
Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh, vad roligt! Ska kika nu.

2009-11-26 @ 17:41:18
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Linda

De där måste jag se!

2009-11-26 @ 19:16:25
URL: http://rosettflickan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0