Planerna för dagen

Har precis köpt en julklapp till Zak. Han kommer att bli glad och det känns väldigt fint. Dessutom var det första gången någonsin som jag gjorde ett köp över internet helt själv. Innan har alltid mamma suttit vid min sida och hjälpt till men idag fick jag minsann klara mig på egen hand.

Nu ska jag lägga upp Zaks jeans som var nya för lite mindre än två månader sedan men fortfarande är oanvända, just eftersom jag inte har lagt upp dem. Om jag orkar ska jag även laga hans andra par. Och till kvällen blir det lek och stoj med mina barn.

Det var planerna för dagen det.




Kommentarer
Postat av: raceyoutothebedroom

åh, jeg savner verdens beste by! oppdaget nettopp bloggen din. hva gjør du i Paris? misunner deg! drømmer om en gang å kunne bo der..

2009-11-23 @ 13:31:37
URL: http://raceyoutothebedroom.blogspot.com
Postat av: Linda

Han kommer säkert bli jätteglad!



sv; Nej, vi åker utomlands just för att slippa ifrån julen. Så det gör inte så mycket.

Jag skulle upp så tidigt för att åka till skolan. Jag måste gå upp den tiden varje dag för att hinna med bussen. Jag är så otroligt morgontrött nämligen.

2009-11-23 @ 13:46:18
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Moa

Vilken liten hemmafru du är Erica ;)

Haha jag shoppar på nätet typ minst en gång i veckan. Vad annat kan man göra när man bor mitt uppe i skogen. På fredag ska jag för övrigt ta mig tid att svara på ditt brev som jag glömt hemma varje gång jag åkt och jag har ju knappt varit i min lägenhet alls den senaste månaden. ^^

2009-11-23 @ 14:00:47
URL: http://xelalovesya.blogspot.com
Postat av: Felicia

Ja. Men överdådigt kan vara fint, mitt i allt det enkla.



Vad produktiv du är! Jag har haft två klänningar på uppläggningskö här i evigheter nu. Till sist tog min mormor tag i saken eftersom det aldrig hände något.

2009-11-23 @ 15:01:27
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, vad köpte du? Jag har precis ingen aning alls om vad jag ska ge till Pontus. Ingen aning. Det är så himla svårt att komma på något!

2009-11-23 @ 17:53:15
URL: http://helh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0