Nu vill vi vinna (igen)

Titta vilken fin tävling! Minicookie och Petit Handsewn delar på en adventstävling som jag bara inte kunde låta bli att delta i. Man surfar runt lite på Petit Handsewn's hemsida och sedan skriver man en kommentar hos Minicookie och berättar vad man hemskt gärna skulle vilja ha. Och om man har tur, riktig tur, vinner man. Den 20 december är tävlingen slut så skynda, skynda.

Jag skulle vilja ha den här. Hög ringning, rundskuren kjol - "ericigt" värre med andra ord.Och på andra plats kommer dessa ljuvliga vantar med mörkröd rosett (fast det skrev jag aldrig i min tävlngskommentar).Fint, eller hur!
Kommentarer
Postat av: Digitalmonster

finfina saker!underbar header

2009-12-18 @ 16:21:40
URL: http://digitalmonster.blogg.se/
Postat av: Cattis

finfin klänning, jag har exakt det tyget i mina sängdrapperier och jag har en klänning i det tyget i svart, nästan exakt samma modell med, men jag har sytt den själv såklart :)

2009-12-18 @ 17:05:57
URL: http://katafalk.wordpress.com
Postat av: julia.

åh. alltså, åh!re: du är väl den finaste människan jag vet erica! hade jag haft en mina vänner bok hade jag bett dig skriva i den, du är så fin att det gör lite ont. jag läser din blogg varje dag och förundras över hur lika vi tänker om saker och ting. helt fantastiskt att man kan finna någon så över internet, som man aldrig har träffat och ändå känns dte som om vi har kännt varandra i år...

2009-12-18 @ 19:22:40
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Malin

otroligt fin klänning, trés joile :*

och du har så rätt så angående pepparkakshuset; visst ska det vara lite vingliga, lite skeva. först och främst är det ju så otroligt mycket lättare att göra dem då.

2009-12-18 @ 19:22:53
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: Cattis

Tyget är inte alls kraftigt, som vanligt tafttyg men med finare fall än vanligt :) Det är alldeles perfekt klänningstyg och man känner sig väldigt prinsessig i det.Jag sa också att jag aldrig skulle sy korsetter för att det verkade så svårt, men så blev jag ilurad att prova ändå och sedan dess så har jag bara fortsätt ^^

2009-12-18 @ 20:40:01
URL: http://katafalk.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0