Causing a scene

Åh jag upptäckte precis att Improv Everywhere som ligger bakom en hel del flash mobs så som tidsfrysningen på Grand Central Terminal och självmodsförsöket från ungefär en meters höjd har gett ut en bok. Causing a scene heter den och handlar om förarbetet med de mest lyckade tillställningarna. Jag har inte läst ännu men här kan du ta del utav innehållet i de två första kapitlen. Verkar vara en fullkomligt underbar bok som visar att ingenting är omöjligt och att det faktiskt finns en massa fina människor runt omkring oss som gör saker bara för att andra som de inte ens känner ska få en intressant dag! Dessutom är bokomslaget sött. Jag älskar sånt här!


Kommentarer
Postat av: GOTTEOCHVI

SV: TACK SÅ HEMSKT MYCKET!

2009-08-31 @ 07:32:08
URL: http://gotteochvi.blogg.se/
Postat av: lisa

sv: jag ska till stockholm på fredag och hoppas VERKLIGEN att tröjan finns där! skulle känna mig galet fin i den. och London, det är nog min favoritstad trots allt. Bra skivaffärer (BILLIGT!!!), mycket folk och lite av varje. Och starbuck's. Varför finns inte starbuck's i Sverige?

2009-08-31 @ 08:52:47
URL: http://enstorlekner.blogg.se/
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Jag älskar också sånt här. De skapar verkligen magi i människors vardag. Och jag håller med om omslaget.Vad kul att du tänker vara med i rosett-tävlingen. Jag tycker också att det ska bli kul! Puss!

2009-08-31 @ 10:34:50
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag älskar Improv Everywhere! Mer sånt!

2009-08-31 @ 21:48:27
URL: http://rosettflickan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0