Stolen Girlfriends Club

Idag kom mina mörkblå, stickade shorts hem till mig. Visst är de fina! De kommer att användas flitigt till hösten, med strumpbyxor, Docsen och något grått på överkroppen.
My new knitted shorts from Stolen Girlfriends Club.

maxi

Maxiklänning - Oasis, Skor - Vagabond.
Ville bara visa fina klänningen som jag köpte förra veckan. Den kommer att bli perfekt till semestermiddagar och grillkalas.
My new maxi dress.

mermaids

Jag har klippt mig hos frisör så länge jag kan minnas. Mamma berättade för ett tag sedan att jag fick börja ganska tidigt eftersom hon själv var för dålig på att klippa. Det är väldigt roligt tycker jag.

I vilket fall som helst: Vid ett besök, när jag var runt nio kanske, köpte vi med ett schampo som var så himla fint. Det var som en tub och inuti låg en liten plastfigur. En sjöjungfru med lila, böljande hår.
För någon vecka sedan sniffade jag lite på den här parfymen och om jag minns rätt, luktade schampot nästan precis som toppnoterna. Och idag hittade jag äntligen en bild på schampot! Det väcker fortfarande lite ha-begär hos mig.
Sea Critters Gentle Mermaid Shampoo. Det är grejer det.
A shampoo I loved when I was a kid.

Galaxy

För rymdmönster är så otroligt vackert.
Space prints are so beautiful!


Presenter!

Min mor kom hem ifrån USA i fredags. Hon hade med sig lite saker.
Som finaste tröjan från Victoria's Secret PINK. Älskar den! Fint att ha en tröja till mina knallrosa PINK-byxor också.
Knäppaste gympadojorna någonsin. Men de är hur sköna som helst verkligen så de kommer att användas ändå. Überbekväma.
Och en EdT från GAP som jag önskade mig. Den heter So Pink och luktar pink grapefruit. Himla fint namn, himla god doft.
Gifts my mom brought to me from U.S.

Lördag

Vår bostadsrättsförening har haft vårstädning idag så hela förmiddagen har jag sopat i cykelrum och torkat av tvättmaskiner. Och så fick jag hedersuppdraget att köpa penséer och plantera. Så himla gulligt. Fick beröm för det dessutom.

Efteråt skyndade jag iväg till NK för att träffa mor. Där hittade vi bland annat en superfin långklänning. Perfekt till sommargrillningar och liknande. Mamma provade och köpte. Sedan provade jag med. Och köpte (ni ska få se den snart). Så nu har vi likadana klänningar. Vilket känns extra kul med tanke på att jag de två senaste dagarna har fått pappa och Zak att köpa likadana byxor (skitsnygga). Undrar bara om mina föräldrar är supertrendiga eller om Zak och jag har medelålders smak...
Och snart ska vi iväg på 100-årskalas. Fast egentligen är det två femtioårskalas. Min barndomskompis föräldrar fyller år och på dagens tur till staden köpte jag en superfin present till dem. Hoppas bara att de inte redan har en. Jag tycker så mycket om de här personerna. De är liksom lite som mina föräldrar också. Jag har ju varit kompis med deras dotter sen 94 så vi har ju setts en del.
Så nu sitter Zak och jag i lägenheten, alldeles uppklädda och fina, och väntar på att mina föräldrar ska hämta oss och sedan bär det iväg till kalaset.
Hej då!
Just about today.

Bästa bästa tidningen

Idag fick jag hem ett rejält antal sidor ren inspiration. Jalouse är helt klart världens bästa tidning.
Blandband i text.
Några väldigt bra stilförebilder.
Om filmer och modehusens kollektioner.
Och utöver sailorpinuppor och annat fint (till exempel en artikel om Jean Paul Gaultier) har de till och med lyckats få med någon text om BästaBill (har inte läst än, bara bläddrat)!
Bäst bästa tidningen. De bästa idéerna, finaste bilderna, snyggaste layouten.
My fave mag arrived today, filled with inspiration. I love love love it!

miraculous chance

Åh ibland ska man ha tur alltså! Supermegatur.
Idag fick jag ett mail ifrån mamman i den familj som jag jobbade en del hos när vi bodde i Paris. I sommar ska hon jobba i Schweiz under en vecka så hon undrade om jag by any miraculous chance kunde komma ned och passa barnen då.
Och vet ni. Just den veckan var alldeles tom i mitt schema från Liseberg. Så jag kunde tacka ja! Det ska bli roligt att få träffa dem igen!
Tårtan på F's femårskalas får symbolisera min glädje.

Yes yes yes I'm going to Paris this summer to take care of my french/swedish kids! It's just a week, but still! It'll be great to see them all again!

Copic markers (och kläder) in my mind

Idag kom etuiet till mina Copic markers. fint verkligen!
Det finns plats för 24 markers och dessutom ett fack med dragkedja. Perfekt.
I kväll har far och jag besökt MQ-kontoret här i Göteborg förresten. Där berättades det om företaget och lite trender. Det var kul och väldigt intressant såklart. Kikade lite på ett väldigt fint set med shorts och linne. Gjorda i ett ganska hemskt tyg men modellerna var så fina så jag kanske slår till när de dyker upp i butik i alla fall. Och kontoret var jättefint - en riktigt inspirerande arbetsplats. Åh vad jag älskar älskar älskar kläder.
My Copic marker wallet arrived today. It's perfect! I think it looks very artsy.

Trevligheter.

Idag gick jag till postombudet och hämtade mina fyra kompisar. Alla tre säsonger med dem! Bästaserien. (...förutom Mad Men då...)
Och så fick jag hem en massa parfymprover som Eleven var snälla och skickade efter att jag hade bett dem hjälpa mig att hitta den perfekta doften.
Och så har jag fått reda på att jag fixade förra läsperiodens kurser.
All three series of Inbetweeners arrived today! Fragrance samples did too. And I also got the happy news that I passed the last exams.

Petite

Idag fick jag hem ett vitt paket med svarta prickar. Det var min nya Topshop-klänning som hade tröttnat på både England och Posten och istället ville flytta hem till mig. OK då sa jag.
Klänningen är KORT! Så kort att ett par shorts under är ett måste. Men jag älskar den! Tycker ju att klänningar ska se ut så!
Jag provade den först i butik och tyckte att midjan skulle sitta någon enstaka centimeter högre upp. Så jag chansade och beställde petite-versionen på nätet. Och här har vi resultatet. Strålande! Och 250 kr billigare än om jag hade köpt den i affären. Med frakt inräknat och allt!
Passa på kära vänner - kronan är stark!
Till elle som undrade: Jag är 160,5 cm lång och klänningen är i storlek UK6 (motsvarar storlek 34).
My new dress. From Topshop. It's the petite version so it's reallty really short. But I love it!

Hollandhus!

Åh titta vad jag äntligen kunde hämta ut på posten idag! Finaste strumptingen ifrån House of Holland!
Finaste strumphållarna (med strumpor) och finaste strumpbyxorna. Älskar alltihop. Såhimlamycket! Vill egentligen beställa ett enormt reservlager också, om något skulle gå sönder, men det får nog vänta lite.
Det är för fint det här!
Perfect products from House of Holland finally arrived today! I love love love them!

Julia Elise

Igår träffade jag en utav mina allra bästa personer. Julia. Genom små kommentarer på varandras bloggar har vi blivit vänner på riktigt och sedan jag kom hem ifrån Paris förra året har vi träffats några gånger i verkligheten med. Inte tillräckligt ofta. Men vi ska ändra på det. För vi måste hinna granska Röhsska in i minsta detalj innan utställningarna byts ut, vi måste se fler jättejättebra filmer, ha fler dagar då vi bakar bullar och annat gott, fira våren med våra likadana skor och vi måste prata mer, inspireras mer och fika mer!

Igår vandrade vi runt i butiker, drack smoothies och lät näsorna domna bort inne på Åhléns parfymavdelning. Det var himla fint.

Ibland skickar vi fiktiva presenter till varandra, länkar till sådant som vi vet att den andra kommer att älska. Igår fick jag i vilket fall som helst en present i verkligheten också. Finte i sötaste förpackningarna. Julia tipsade om att ställa in det vita hallonteet i kylen så nu sitter jag och väntar på att mitt iste ska bli kallt nog. Det luktar hur gott som helst.
Yesterday I met Julia. She's a true friend!

RSS 2.0