Önskelista i september

Kära tomten. Jag vet att det inte riktigt är dags ännu men jag såg att restaurangen här intill redan har börjat göra reklam för sitt julbord. Så det kanske inte är så fel i alla fall.

Jag har funderat lite och kommit fram till att du inte behöver ge mig någon snö i år. Det är inte meningen att verka otacksam men jag tror att vi har fastnat lite i våra föreställningar. På samma sätt som du aldrig rör grötfatet som vi ställer ut i trappuppgången, har jag ingen glädje av snön. Vi måste helt enkelt bli lite tydligare, både du och jag. Och som ett första steg i rätt riktning, kommer här en lista på saker jag skulle uppskatta mycket mer än den där kalla snön.

Med vänliga hälsningar. / Erica

Septemberönskelistan

Jan Stenmarks samlingsseriealbum Storpack för hans serierutor är de roligaste och mest tragikomiska som finns. Det är något oerhört klockrent över det han gör och att bara välja ut en favorit är omöjligt.och Liv Strömquists nya seriealbum Prins Charles känsla för hon är rätt klockren hon med men på ett annat sätt.En fin och tålig tygkasse, som den här ifrån Whyred. Den behövs verkligen för min mattebok väger på riktigt över två kg och jag är rädd om min röda skolväska.Uppdatering: Kom på att jag ju visst har en perfekt tygpåse. Den här!

 

Acnes kofta Ruiz. Om den sitter bra. Vilket jag inte vet än.Och så vill jag ha rätt mycket annat också. Men det är ju faktiskt bara september så jag hinner nog berätta om dem lite senare.Some things I want.


Kommentarer
Postat av: julia.

åh! jag vill också ha en septemberönskelista! jag älskar julen så himlans mycket så det är konstigt. har du sett the oc? jag är för julen vad seth cohen är för christmukkah. i oktober blir jag alltid sugen på glögg, du vet den där blossa som man kan köpa i nästan alla mataffärer och som har en grön etikett. och sedan börjar jag fira jul i november, alltså julinovember. och sedan jul i december så trappar jag upp det ännu mer. med julkalender, chokladadventskalender (veganvänlig) och julgodis och allt. och julmusik! ah, jag dör, älskar julmusik! och ja, nu har jag skrivit galet mycket bara om julen så förlåt. det jag ville säga var att jag också ska göra en septemberönskelista:)

2010-09-04 @ 18:12:14
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Lady Thirty

jag kan tänka mig att önska mig de där sakerna också :D

2010-09-04 @ 19:23:32
URL: http://ladythirty.blogspot.com
Postat av: Elin

Fin blogg!

2010-09-04 @ 19:42:36
URL: http://fashionbyelin.blogg.se/
Postat av: Linda

fina saker!

2010-09-04 @ 20:14:31
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Cissi

Hejsan, allt bra med dig? :)

2010-09-06 @ 00:12:53
URL: http://cevi.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha Storpack är underbar. Jag har en favorit: "Han tröttnade aldrig på att skjuta den stackars älgen." Snustorr, klockren humor när den är som bäst! Fin lista måste jag säga. :)

2010-09-06 @ 17:38:54
URL: http://thelittlestoryteller.blogg.se/
Postat av: julia.

hej finercia! jo, jag jobbar nu i två veckor som röstmottagare vid förtidsröstningen. så jag jobbar sådär 10 timmar om dagen nu de närmaste veckorna. och det är kul att ha något att göra, jag känner att de senaste veckorna har jag fastnat i masterchef australia framför tvn och det känns inte riktigt som jag after all... hur går det med skolan? är det fortfarande lika roligt:)

2010-09-06 @ 22:15:27
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Juana

haha, min kurslitt som jag köpte förra veckan väger också nåt runt 2 kg. Jag grävde fram en ryggsäck här hemma. Mycket praktiskt!

2010-09-09 @ 18:52:24
URL: http://susochdus.blogg.se/
Postat av: felicia

åh. får jag fråga vilken storlek du har på den underbara röda väskan?

2010-09-13 @ 23:21:26
URL: http://tigerlilys.blogg.se/
Postat av: lisa

Åh jag har den där tygpåsen från Whyred och den är toppen! Köp den!

2010-09-21 @ 20:41:57
URL: http://lisaly.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0