Kartonger

Min finaste julklappsklänning kom i ett nästan lika fint paket. En stor, rektangulär ask.Klänningen låg nedbäddad i ljuslila silkespapper och överst hittade jag en liten broschyr med kappor och en söt hälsning.Och när vi nu ändå är igång med kartongtittandet, kan jag lika gärna passa på att visa upp mina andra askar.En liten plåtask som ursprungligen innehöll ett par trosor, likadana som dem på pinuppan. Jag köpte asken på Pom Pom Parlour och kvinnan i butiken tyckte om min kappa.En ask som från början var fylld med macarons. Den är tom nu. Men har fortfarande jättesöta bilder på locket.

Min finaste men tyvärr även mest trasiga ask. Trasig eftersom jag gick runt i stan och bar på den under ett skyfall. Den följde med världens finaste morgonrock.

Förutom de askar ni har fått se, finns ytterligare fyra vita samt några ljusrosa i min ägo. De kommer från IKEA allihop och är fina de med. Speciellt de rosa. Men de befinner sig i min bokhylla i Göteborg just nu så de kan tyvärr inte ställa upp på bild.

Det är så himla fint med askar. Hattaskar, askar till alldeles för fina plagg och exklusiva skolådor. Så synd att de är gjorda av papp. Jag vill ju att de ska hålla för alltid! Då är det bra att det finns plåtburkar också.
Kommentarer
Postat av: Catrin

Jag håller med. Askar är som små smycken i sig.

2010-01-04 @ 17:59:49
URL: http://garderobstankar.blogspot.com/
Postat av: Lady Thirty

jag fullkomligt älskar lådor och askar, skulle kunna ha ett rum fyllt :)

att få en fin liten ask till det man köper/får är ju halva nöjet :D

det var väldans fina askar/lådor du visar oss!

ha det gott!

2010-01-04 @ 19:02:28
URL: http://ladythirty.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag har flera hattaskar och försöker vara försiktig med dem samtidigt som jag använder dem dagligen. Det är en svår balansgång. Jag river alltid omkring eftersom jag är stressad på morgonen.

2010-01-04 @ 21:14:04
URL: http://your-other-left.blogspot.com
Postat av: Zizzi

ÄÄÄäääälskar askar och boxar! Jag har också några fina. Just nu sparar jag allt jag kommer över, för jag ska dekorera lådorna och göra "amerikanska" paket med bara dekorerad kartong och sidenband runt till alla mina vänner i födelsedagspresenter.

2010-01-04 @ 22:26:39
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com
Postat av: Linda

jag älskar askar! och plåtburkar med.

2010-01-04 @ 23:54:09
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Fröken Hanna

Åh. Det är det lilla extra som gör det, jag tycker så mycket om små fina askar. Dina var ur fina!

2010-01-05 @ 02:30:21
URL: http://alexik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0