Första cheerträningen

Då hade man tränat med det nya laget. Tror att det kan bli himla bra faktikst. Jag har ont i hela kroppen och kommer att få kämpa för att orka med. Varken min kondition eller styrka är på topp just nu. Men det känns jättebra att ha ett projekt igen.

Det fanns några som var jättebra på gymnastik - verkligen. Vad gäller cheerleadingen är laget duktigt för att ha tränat under så kort tid (de började någon gång förra året). Men det känns som att de hoppar över grunderna och går direkt på de svårare sakerna... Säkerhet och teknik glöms bort en del.

Tränaren var jättetrevig. Och lagmedlemmarna likaså. Många har någon förälder från ett engelskspråkigt land så språken blandas ganska vilt. Och många pratade engelska med mig. Men en del franska blev det ju så jag är nöjd!

Vi var ganska många nya medlemmar så vi fick bilda en egen liten byggupp. Jag var topp. En gång föll jag och jag gjorde som de lärde mig på träningarna i Sverige: Om man faller är det bara att spänna sig och hålla sig rak, så kommer någon och fångar en.

Det kom aldrg någon och fångade mig. Jag ramlade med ryggen före istället. Usch, det var inte kul. Blev himla rädd. Men sedan gick det bättre. Lyckades nocka mina baser som vanligt sådär. Det ska ju vara jag som slår till de andra - inte tvärt om...

Det är lite synd att nästan alla bygg redan är klara. Jag hade så gärna varit med på fler. Nu blir det kanske bara ett. Men, men. Det finns mycket annat att öva på med så jag deppar inte ihop. Jag ska bli en mästare på hopp, dans och stillastående flickis istället. Och jag ska försöka kämpa för att lyckas med en stillastående salto också. Men det lär dröja - trots att jag redan har övat en massa.

Kommentarer
Postat av: Linda

Du klarar det! Cheerleading låter himla kul tycker jag.

2010-01-10 @ 23:08:49
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Natasha

Så spännande!

2010-01-11 @ 15:41:51
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Lillsnörpa - Grönt, Pyssel och Äpplen

Så himla häftigt! :) /Lillsnörpa

2010-01-11 @ 16:52:57
URL: http://lillsnorpa.blogg.se/
Postat av: Sandra - Piffad

SV: Roligt att du gillade de :) Underkläderna kommer från märket Phillip Lim

2010-01-11 @ 17:23:58
URL: http://piffad.blogg.se/
Postat av: Linda

sv; Att le mot främlingar är så givande! Älskar att få ett leende tillbaka.

2010-01-11 @ 17:27:41
URL: http://rosettflickan.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Så fint att du är så positiv! Jag skulle bli så rädd över fallet och att det inte hände så som jag väntat mig att jag förmodligen inte skulle återvänt.. Men då är jag ju inte särskilt förtjust i gymnastik heller, förstås. Och så är jag lite rädd för nya människor. Som jag beundrar dig för att du bara kastar dig in sådär i en ny bekantskapskrets!

2010-01-11 @ 19:23:43
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Johannas ordsamling

Gud vad spännande. Cheerleeding är häftigt tycker jag, snyggt. kul att se på. och jag önskar att jag var så smidig och skicklig som cheerleeders är!pussilago!

2010-01-11 @ 19:31:54
URL: http://ordsamling.blogg.se/
Postat av: Zizzi

Det låter jättekul!

2010-01-11 @ 22:08:12
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0