Söndagskväll

Idag var cheerleadingträningen ungefär hur bra som helst. Förutom att hallen var som en bastu. Vi övade pyramider och bygg och äntligen lyckades jag med min extension liberty. Det är ett bygg där man står på ett ben och egentligen är det inte så märkvärdigt. Men jag har bara lyckats ställa det en enda gång tidigare i det här laget. I Sverige stod vi på det andra benet och kanske är det därför som jag har haft sådana problem med det nu. Det var fortfarande kämpigt och vingligt men nu stod jag i alla fall.

Efter träningen träffade jag pojken min vid Saint-Michel. Vi åt varisin galette i parken vid Notre-Dame och njöt av vädret. Sedan promenerade vi hem och passerade bland annat det här vackra området.

Today's cheerleading practice was so great! I finally didn't fall from the extension liberty (that I've done on my other leg in Sweden but now really have struggled with). It was still quite wobbly but at least I managed to stay there!

After practice, I met my boyfriend and we ate galettes in the park near Notre-Dame. The weather was great! Then we walked home and passed these beautiful trees.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Åh, så fint! Jag längar tills det blommar i kungsträdgården :D

2010-04-19 @ 10:08:02
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/
Postat av: Zizzi

Vad vackert det är!

2010-04-20 @ 23:27:27
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com
Postat av: Linda

vackert!

2010-04-24 @ 18:14:50
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: lovisa/polichinelle

åh, finaste fina träden! blir helt lycklig av att bara se dem. eller kanske inte helt, men det hjälper iallafall.

2010-04-28 @ 23:28:39
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: anna

Vackert! Jag undrade en sak.

jag har också varit i paris och märkte snabbt att det är de små parkerna och de udda ställerna som är vackrast! tyckte jag iaf. Jag undrade om inte du kan fotta/ skriva om dina favorit platser i paris så att man nästa gång kanske kan se dem också! Skulle vara roligt att se mer av paris.

2010-04-30 @ 15:51:55
URL: http://weareocean.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0