Min finaste tidning

 


Jag lovade ju att visa upp min superduperjättefina tidning som införskaffades igår. Jag har gått och sneglat och petat lite på den innan. Men igår kunde jag bara inte låta den ligga kvar i butiken utan var helt enkelt tvungen att ta med mig ett exemplar hem. Så säg hej till min Vogue Collections!

Tidningen innehåller mer eller mindre alla vår- och sommarkollektioner! Vissa har till och med beskrivningar - både på franska och engelska. Och om man tittar på tidningens kant, ser man att den har ett sorts register. Så att man lättare kan hitta de franska, italienska, amerikanske och brittiska visningarna. Eller accessoarerna om man hellre vill se dem. Som i en IKEA-katalog. Fast mycket mer couture.

Förstår ni vilken inspirationsbomb det här är? Jag ska bläddra och läsa i den här bibeln tills det blir höst. Och då ska jag köpa en likadan fast med höst- och vinterkollektionerna istället.My new magazine filled with inspiration. It includes more or less all collections for s/s 2010! I love it!


Kommentarer
Postat av: Lady Thirty

oh! j´adore :)

2010-02-14 @ 21:28:07
URL: http://ladythirty.blogspot.com
Postat av: Linda

ååh helt underbar! Den ultimata tidningen!sv; Haha, vilket flyt! ;) Och såna traditioner är mysiga. Man behöver ju inte bara fira sin pojkvän eller flickvän.

2010-02-14 @ 22:07:36
URL: http://rosettflickan.blogspot.com/
Postat av: angelica

Älskar den tidnigen!!sv: oh tack så mycket för din åsikt!:)

Hihi :) kram.

2010-02-14 @ 22:19:52
URL: http://angelicaanderssonn.blogg.se/
Postat av: Hanna

Den ser ut att passa dig som handen i hansken! En riktig inspirationsbomb. Och åh vad magasiner och tidskifter är vardagslyx.

2010-02-15 @ 10:13:46
URL: http://helh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0