Med nätta, ljusa skor på fötterna

Vitt måste vara den absolut dummaste färg man kan ha på ett par skor. Och ändå är det just vita skor som jag vill ha på fötterna i sommar. Vita tygskor. För de ser ju så himla somriga ut! Och de är nätta och flickiga och säkert alldeles drömlika tillsammans med korta klänningar, kjolar och shorts.



Enkla, vita och himla somriga. Nätta tygskor från Fred Perry som skulle bli hur fina som helst tillsammans med en blå, jättekort klänning, klippor, cyklar, sorbet och 70-talsinspirerade solglasögon med gammalrosa bågar.



Keds
i vitt och grönt med minimala prickar får mig att tänka på 50-talet och picknickar i någon park där det äts jordgubbar och mackor med brunt papper runt. Kommer härifrån men man kan även göra dem själv på Keds hemsida.



Och i sådana fall, om man gör dem själv alltså, tycker jag att man ska passa på att pryda sina skor med en egen liten text också. Som dessa med strawberry-tryck på plösen, som jag pysslade ihop för en liten stund sedan. Visst blev de söta? Man skulle kanske ta och beställa ett par när man har tänkt igenom det hela lite mer.


White shoes can't be the smartest choise but the cutest and most summerish for sure! Why not make your own on Keds' website? I've made the ones with the strawberry print on the tongue, cute don't you think?

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag vill med ha vita skor! Har tänkt på det ett tag, men nu blev jag verkligen sugen på ett par.

2010-03-02 @ 00:45:24
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Natasha

Fina skor!

2010-03-02 @ 09:38:44
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Daniel

åh dom gröna vill jag ha!

2010-03-02 @ 16:31:46
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Zizzi

Superfina skor! Man brukar ju kunna tvätta tygskor.

2010-03-02 @ 21:17:44
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0