Slut på semestern. Men...Idag börjar pojken och jag att jobba igen. Vi har varit utan jobb i två veckor nu tack vare/på grund av det franska lovet. Men idag är det alltså dags att återgå till rutinerna. Lite jobbigt tycker jag. Men å andra sidan kommer så mycket roligt att hända framöver att det kanske inte gör så mycket.

♥ Nästa vecka kommer nämligen Belle hit! Min fina dagiskamrat, granne, klasskamrat och eviga vän. Vi har känt varandra sedan vi var fyra och om några dagar kommer hon äntligen hit. Och senare dyker även hennes pojkvän Magnus upp. Som är en väns vän till Zak och som dessutom har varit på Kreta samtidigt som min pojke (small world). Himla trevligt ska det bli.

♥ Och sedan, bara några dagar efter att Belle och hennes Magnus har åkt hem, fyller jag år. Och jag ser fram emot det som om jag skulle fylla fem.

♥ Och efter det kommer vi att få våra efterlängtade cheerleadingdräkter. De kommer nog inte att vara så fina tyvärr. Men kläder är kläder och det ska bli så kul att skutta omkring i de där plaggen!

Har ni något roligt på schemat?
Today, my boyfriend and I will start working again, after two weeks of sweet doing nothing. But maybe it doesn't really matter, because fun things will happen. Soon!

♥ Next week, my friend Belle and her boyfriend will come visit us!

♥ After that, it's my birthday (and I'm looking forward to it as if it was my fifth birthday ever)!

♥ And then we'll get out cheerleading uniforms. They probably won't be that nice. But anyway. I can't wait!

What are you looking forward to?

Kommentarer
Postat av: lovisa/polichinelle

åhå tack för länkarna. superskoj ju! man kollar ju alltid sitt födelseår först, :)

2010-03-08 @ 15:12:06
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
Postat av: julia.

åh! det låter ju alldeles jättefint.Dre: jo såhär är det. jag har ju spelat fotboll i nästan hela mitt liv och gått idrottsgymnasium och allt det där. men nu när jag började plugga i gbg kände jag att jag inte hann. och sedan är jag en sådan som vill vara bra (okej jag erkänner, bäst då) på allt jag gör. och jag kände att ska ja börja plugga nu litegrand så är det itne alls möjligt att träna så mycket som jag vill. och att då gå ned en division passar itne mig. det är 100 % eller ingenting. så nu tränar jag själv, springer, tränar styrka och så. jag älskar att gymma och t.ex kickboxing, spinning och så tänkte jag anmäla mig till några yogaklasser när jag får tid. haha! ja, jag älskar ju sport och att träna. och att åka snowboard <3 och lite longboard har jag testat också men jag har ingen egen än så då är det ju lite svårt att träna;)

2010-03-08 @ 15:23:43
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: MUFFINSMARTIN

Jag tycker det är skitsnyggt! allt bra med dig annars? :D

2010-03-08 @ 16:47:08
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: Fanny

tenta, inte så jättekul men det ska bli skönt att få den gjord! kram

2010-03-08 @ 17:59:07
URL: http://magicmirror.blogg.se/
Postat av: Tuva

Jag vill bara peppa våren nu, köpa vårjacka och läppstift....

2010-03-08 @ 19:11:39
URL: http://lonesomemama.blogspot.com
Postat av: julia.

haha! jepp, jag älskar havremjölk! haha! när jag tränade som mest tror jag att jag drack i alla fall 1.5 liter mjök/dag!

2010-03-08 @ 21:35:33
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, vilka fina saker att se fram emot!Som Tuva säger är det nog mest våren som får det att pirra i mig just nu. Den, och att jag och Pontus ses om två veckor. Och hela påsklovet! Iih!

2010-03-09 @ 19:34:39
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Linda

Det är härligt när det händer mycket. Jag har inget speciellt planerat. Får börja tänka på vad jag ska hitta på i helgen om jag inte bara vill sitta här.sv: Jag är galet stolt över mig själv! Har bokat in pass på söndag och tisdag med.

Jag har ÄNTLIGEN kommit igång med min träning.

2010-03-09 @ 21:36:15
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Oh, du är super söt!

2010-03-10 @ 16:57:59
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0