Om berlocker

Jag tänkte skaffa mig ett berlockarmband. Har tyckt om dem ganska länge men det har fortfarande inte blivit av. Requiempouruncon-Emmas fina har också fått mig att låta bli. För man vill ju inte uppfattas som en härmapa! Kedjorna som jag har tittat på har dessutom varit alldeles för klumpiga. Jag gick till exempel in i en smyckesaffär i Göteborg och frågade efter något diskret eller nätt eller något i den stilen och damen i butiken visade mig ett strassarmband. Suck.

Men nu när jag till och med har fått en liten berlock i julklapp ska jag minsann ta nya tag och skapa mig ett eget, alldeles personligt, litet smycke runt handleden. Inom en inte alltför avlägsen framtid ska jag införskaffa ett nätt armband och ett mycket litet Eiffeltorn. Jag vet precis var Eiffeltornet finns och kedjan borde väl inte vara alltför svår att finna. Jag befinner mig ju trots allt i Paris. Eiffeltornet och armbandet ska för övrigt bli min julklapp från pappa. Han har nämligen sagt att jag ska leta reda på något fint till mig själv i Paris. Så ska jag få det utav honom.

Nu tänker jag på vilka fler berlocker jag borde ha på armbandet.

♥ En parfymflaska helt klart - eftersom jag är så himla förtjust i allt som har med parfymer att göra.
♥ Och någon form av rosett - oavsett om det blir ett satinband eller en rosett i metall.
♥ Kanske ett paket eftersom jag tycker om presenter i allmänhet - både att ge och att få. Drömmen är ju den här från Tiffany's men den är onödigt dyr och dessutom utgången ur sortimentet.
♥ En klänning kanske, med tanke på klädintresset.
♥ En nyckel utan anedning. Bara för att de är så fina.Vad tycker ni att jag borde ha runt handleden? Och vad skulle ni själva välja för berlocker?
Kommentarer
Postat av: Emma

Trevlig blogg!Berlocker jag tycker skulle vara fina är en vit pärlemorspärla, en bok, en ren och ett träd.

2010-01-09 @ 17:03:22
URL: http://mytwirls.blogspot.com
Postat av: Fanny

vad roligt att titta på andy warhol utan att veta vem han är, måste vara lättare att uppskatta hans verk så!

2010-01-09 @ 17:50:31
URL: http://magicmirror.blogg.se/
Postat av: Zusanna

åh, jag har också tänkt länge på att jag vill ha ett sånt som hon har. det är så himlans fint. jag skulle vilja ha ett eiffeltorn, en giraff, en vampyrtand, en rosett, ett Z, ett hjärta & någon random sak :D

2010-01-09 @ 23:40:44
URL: http://zusannas.blogg.se/
Postat av: Linda

åh vad fint! Jag har ett berlockarmband som jag har fått av min mamma för några år sedan.

Det fanns redan berlocker på när jag fick de, Lustigt nog har de fått betydelse för mig och passar in på händelser i mitt liv och intressen trots att de inte fanns någon tanke bakom dem från början.

Jag har lagt till en kärleksbrev-berlock själv och planerar att köpa fler allt eftersom.

2010-01-10 @ 02:03:05
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Zizzi

Jag har ett armband från bismarck som min man köpt berlocker till lite då och då. Jag har just nu: en prinsesskrona, en hästsko, en nyckelpiga, ett vykort, ett hästhuvud, tro-hopp-kärlek, en skyddsängel.

Kanske du skulle ha en basker, eller nåt annat som påminner om paris, jag har sett att det finns berlocker i form av macarons.

2010-01-10 @ 17:02:51
URL: http://zizzi-zizzi.blogspot.com
Postat av: Hanna

Det du redan nämnde lät så himla fint! Och något dans/cheerleadinginspirerat kanske? Men det är förstås himla svårt.Jag skulle nog försöka hitta något Potteraktigt. Kanske en tidvändare, Potterbok i miniformat eller så. En regnbåge. Godis. Sedan vet jag inte!

2010-01-10 @ 21:22:25
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Matilda

jag måste nog ta tag i berlocksidan på shopen, men de säljer ju slut så fort man lägger upp dem. och det är inte så konstigt, berlockarmband som är så fint! en fyrklöver är min drömberlock, det har alltid min mamma i sitt berlockarmband och ja, tur vill man ju alltid ha!

2010-01-10 @ 21:47:03
URL: http://quietland.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Lite inspiration kanske? http://stormsvala.blogspot.com/2009/10/berlocker.html :)

2010-01-12 @ 23:05:47
URL: http://stormsvala.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0