Viens dans mon dressing #1

Jag har ju berättat att jag ska visa upp min garderob någon gång. Och någon gång har visat sig vara nu. Nu när jag har idétorka till bloggen. Nu när jag trodde att våren var på väg men återfallet redan är här, med snöflingor (visserligen vackra men ack så kalla) och kyla som genomsyrar hela ens väsen så fort man lämnar inomhus. Så nu sätter jag igång. Och visar ett plagg i taget. Välkommen in i min garderob.

Viens dans mon dressing #1
Vippdröm från Pepe Jeans



Den här drömmen blev jag stormförtjust i redan vid första mötet. Men jag köpte den inte direkt. Den var lite för dyr för det. Så småningom måste jag ändå ha insett att jag faktiskt nästan behövde ha den där klänningen, för till slut blev det ett inköp trots allt. Jag sponsrades av mina fina föräldrar och dessutom drogs 100 kr av eftersom lite utav silverfärgen på det tillhörande skärpet hade skavts bort.





Jag har bara använt klänningen två gånger. På studentfesten och på fotograferingen som den första bilden kommer ifrån. Men trots det sparsmakade användandet, är den helt klart en favorit i garderoben (alla kläder som ni kommer att få se, är mina favoriter) och den passar till vilken festlighet som helst!

Min lilla svarta är mörkblå.


Welcome to my wardrobe. I've decided to show you my favourite clothes.Today a fluffy dream from Pepe Jeans. I've only worn it twice (graduation party and when the photo above was taken) but it's a favourite anyway. My litte black dress is dark blue.




Kommentarer
Postat av: En magisk purt til en anan värd

FIN! Och fina du!

2010-02-10 @ 19:30:53
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Linda

så vacker!

2010-02-10 @ 20:25:35
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: Hanna

Oh, så fin. Perfekt puff i kjolen!

2010-02-10 @ 20:28:42
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: Fanny

härlig, mina favoriter är också sparsamt använda

2010-02-10 @ 20:42:48
URL: http://magicmirror.blogg.se/
Postat av: Belle

En riktig bakelse-klänning :) Vad tror du om att jag kommer och hälsar på någon gång i mitten av mars? Kanske får jag Magnus med mig, beror lite på vad han har i skolan och så. Längtar till att jag får komma ner och lära mig hur man blir så "Parisig" som du är ;)

2010-02-10 @ 21:57:46
Postat av: Lady Thirty

den är sååå fin!

2010-02-10 @ 23:31:31
URL: http://ladythirty.blogspot.com
Postat av: Malin

Åh sicken fiin! din blogg är riktigt tjusig minsann

2010-02-12 @ 16:47:12
URL: http://krumelurpillret.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0