Vendredi

Imorgon bitti ska jag gå till Shopi och köpa gott bröd. Sedan ska jag försöka hitta en vrå i lägenheten som inte är täckt utav bråte eller gammal disk och äta min frukost. Därefter är det städning som gäller! Diska och dammsuga och bädda sängen och skrubba handfat och lägga saker på rätt plats och gå ut med soporna. Sedan ska jag duscha (det är ingen idé att göra det tidigare under dagen för jag blir svettig av att hålla händerna i det varma diskvattnet. I alla fall om jag ska diska mycket - och det ska jag!) och ta på mig fina kläder och efter det får mamma ringa och be mig åka till hotellet som hon ska bo på. Det kommer nog att bli en fin dag.



Vad ska ni göra?




Kommentarer
Postat av: Linda

Jag ska med städa och diska. Och plugga matte och ta en lång promenad.



sv; just nu växlar jag mellan Naomi Campbells "Cat Deluxe, som har varit min signaturdoft sedan ett par år tillbaka och Christina Aguileras första parfym.



Jag är med löjligt förtjust i märken. Det är ingen nödvändighet men det känns så speciellt och fint! Och en flaska parfym har man ju länge.



Hur en parfym doftar beror ju väldigt mycket på vem som bär den. Man får vara lite försiktig med det för det kan ju reagera konstigt med ens egen doft och så blir det bara pannkaka av alltihop. Hamnar ofta brevid flickor på bussen som luktar kattlåda för att deras parfym inte passar dem.

Det är synd tycker jag.



KRAM

2009-11-27 @ 01:46:19
URL: http://rosettflickan.blogspot.com
Postat av: eli

Sv. hihi, det är lösögonfransar :)

2009-11-27 @ 18:24:53
URL: http://ellir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0